Tavsiye Galaxy S4 Mini Güzel Bir Telefon Mu ?

hawaemin

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Mini Güzel Bir Telefon Mu ?
iyi günler. arkadaşlar yeni telefon alacağım. g2 almayı düşünüyordum ama 32 gb olanı bütçemi aşıyor. 16 gb yi alabilirim ama bu hafıza da bana yetmez. sizce g2 yerine s4 mini alsam 1078 liraya işimi görür mü ? güncelleme desteği falan nasıl ? s4 yeni çıktı ama martta sanırım s5 duyurulacakmış s5 çıktığı zaman s4 piyasasın da büyük bir değşiklik olur mu ?

telefon da oyun oynarım müzik pek dinlemem kamera çok sık kullanırım şarjı da iyi gitmeli..

s4 mını 8 gb kullanım alanı sana 4.5 gb fılan kalıyor yanı 16 ısını gormuyorsa bu telefon hıc olmaz

Invoke

Üye

Şarj ortalama 1 gün gider. S5 çıktığında S4 fiyatı iyice düşecektir tabiki.
S4 mini iyi bir cihaz, idare eder. Tabi g2 ile karşılaştırılacak cihaz değil.
S4 mini seviyesinde bir cihaz bakıyorsanız Xperia SP'ye de bakmanızı tavsiye ederim.

s4 mını 8 gb kullanım alanı sana 4.5 gb fılan kalıyor yanı 16 ısını gormuyorsa bu telefon hıc olmaz
10-11Gb arası bir alan kalıyor G2'nin 16gblık modelinde, 32gbda ise 24.5gb olması lazım.

Son düzenleme:

messevim

Üye
bilgilendirme için teşekkürler. sony i de değerlendirme ye alayım. peki sizce s4 mini mi yoksa önerdiğiniz sony mi daha iyi iş görür ? sony çok kaliteli bir marka. eminim ürettiği cep telefonları da öyledir. samsung un malzeme kalitesi beni pek kesmiyor.
Artirsanda oyun datalari için root gerekiyor dostum
telefonu aldıktan sonra root kolay birşey..

Invoke

Üye

S4 minide ram daha fazla olsa da ben olsam SP seçerdim.
SPde adreno 320, s4 minide 305gpu var.

Senin icin oyle olabilir ama alan kisi root yapmak istemiyor olabilir ve bu yuzden dahili hafiza önem kazaniyor

messevim

Üye
S4 minide ram daha fazla olsa da ben olsam SP seçerdim.
SPde adreno 320, s4 minide 305gpu var.
Arkadaşın konusunu baltalamak gibi olmasın ama kardeşim acaba ben de mart ayına kadar sony sp mi alsam. mart ayın da eminim galaxy s4 serisinin fiyatı düşecektir. o zaman belki s4 alırım belki de nexut5 alırım

Invoke

Üye
Arkadaşın konusunu baltalamak gibi olmasın ama kardeşim acaba ben de mart ayına kadar sony sp mi alsam. mart ayın da eminim galaxy s4 serisinin fiyatı düşecektir. o zaman belki s4 alırım belki de nexut5 alırım

Valla ne zaman ne alırsın bilemem ama SP güzel cihaz o zamana kadar çok rahat işini görür. Nexus 5'in gelmesi de martı bulmaz sanırım.