Developerlar arasinda "zorunluluk" yoktur. Ama verir bence de eninde sonunda.s5 çıkmış s4 le samsungun işi yok vermek zorunda
Guldurmeyav naz yapıyor iste vercek vercek
Verir bencede.Yılbaşından sonra verir benceKız evi naz evidir. Chainfire balayında verir sayaç sıfırlama dosyasını![]()

Samsung bir amiral gemisi daha yayınladıktan sonra s4 diye bir şey kalmıyacak ondan sonra vermesinde ne yapsınVermicem vermicem benim dilmi vermicem diyorl resmen kuruyup gitcek yazik

Müslüman olanlar sayaç sıfırlama dosyasınımi veriyorya s5 cikti s4 de bir sey dusmucek artik vermek zorunda gerci musluman dil ama 3 kisiye neden verdi o vakit

kul hakkina giriyor dicektimdrMüslüman olanlar sayaç sıfırlama dosyasınımi veriyor![]()
Kankasidir3kisiye veriyor ama

Kendi yaptıysa bir şey diyemeyizya s5 cikti s4 de bir sey dusmucek artik vermek zorunda gerci musluman dil ama 3 kisiye neden verdi o vakit
karşılaştır bakalım kardeşim varmı eksik bir durum
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
samsung türkiyeye yazıyım bir bu güncellemeden sonra oldu son iyileştirmeden sonra formatladım tekrar denedim gene aynı .Enteresan hayırlısı olsun .Bu soruna benzer bir sorun için bir yakınım aradı telefon sıfırlaması yaptıktan sonra düzeldi.Tabiki sizin sorununuzda inşallah farklı bir husus yoktur.denedim onu da yaptım aynı sıkıntıyı aldım dün garantiye gönderdim gitti![]()

Enteresan hayırlısı olsun .Bu soruna benzer bir sorun için bir yakınım aradı telefon sıfırlaması yaptıktan sonra düzeldi.Tabiki sizin sorununuzda inşallah farklı bir husus yoktur.![]()

hayırlısı inşallah olur . olmaz da değiştirirler umarım : )
Enteresan hayırlısı olsun .Bu soruna benzer bir sorun için bir yakınım aradı telefon sıfırlaması yaptıktan sonra düzeldi.Tabiki sizin sorununuzda inşallah farklı bir husus yoktur.![]()