------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
s5 çıkmış s4 le samsungun işi yok vermek zorunda

Anil-D

Anil-D

Üye
yav naz yapıyor iste vercek vercek

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Kız evi naz evidir. Chainfire balayında verir sayaç sıfırlama dosyasını :ehe

Anil-D

Anil-D

Üye
Vermicem vermicem benim dilmi vermicem diyorl resmen kuruyup gitcek yazik

Akıncı

Akıncı

Üye
Vermicem vermicem benim dilmi vermicem diyorl resmen kuruyup gitcek yazik
Samsung bir amiral gemisi daha yayınladıktan sonra s4 diye bir şey kalmıyacak ondan sonra vermesinde ne yapsın :aha:

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
ya s5 cikti s4 de bir sey dusmucek artik vermek zorunda gerci musluman dil ama 3 kisiye neden verdi o vakit

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Adam kendi emeğiyle yapmış.Kul hakki sorun olmaz musluman olsada :D

Anil-D

Anil-D

Üye
3kisiye veriyor ama

AdemOyuklu

Üye
karşılaştır bakalım kardeşim varmı eksik bir durum :oke:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

yok denedim kendi netimi de kesiyor karşı telefon bağlanıyor fakat oda giremiyor nete sıkıntı nerede bilemedim . :) samsung türkiyeye yazıyım bir bu güncellemeden sonra oldu son iyileştirmeden sonra formatladım tekrar denedim gene aynı .

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güvenli bir ortamda şifresiz denermisin

AdemOyuklu

Üye
denedim onu da yaptım aynı sıkıntıyı aldım dün garantiye gönderdim gitti :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
denedim onu da yaptım aynı sıkıntıyı aldım dün garantiye gönderdim gitti :)
Enteresan hayırlısı olsun .Bu soruna benzer bir sorun için bir yakınım aradı telefon sıfırlaması yaptıktan sonra düzeldi.Tabiki sizin sorununuzda inşallah farklı bir husus yoktur. :)

AdemOyuklu

Üye
Enteresan hayırlısı olsun .Bu soruna benzer bir sorun için bir yakınım aradı telefon sıfırlaması yaptıktan sonra düzeldi.Tabiki sizin sorununuzda inşallah farklı bir husus yoktur. :)

Ya aslında son gelen iyileştirmeden sonra denemedim di bir kaç kez factory reset attım denemedim son lazım oldu denedim olmadı tekrar resetledim gene olmadı sonra samsung garantiden bir arkadaş denk geldi ona sordum o sıfırla telefonu dedi öyle dene onuda denedim olmadı sonra garantiye verdim gıçık kaparım böyle şeylerden de :):):) hayırlısı inşallah olur . olmaz da değiştirirler umarım : )

garanti den aldım kasa hariç komple değişti :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt