------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Teknolojiye atarlanan adam değilmi la bu hunharca küfür ediyor :ehe

banada sapık kamerasi gbi bişey lazim bu arada :d:

kizilx01

Üye
Iyi günler arkadaşlar. Ben bu Özcan V4.1 s5 touchwiz olan romu yükledim stock rom kullanıyordum öncesinde gayet güzel hoşuma gitti ama daha sonra tekrardan stock Roma dönmek zorunda kaldım tlf çöktügu için neyse stock romu kurdum sorunsuz çalışıyor ama tekrardan bu Özcan romu kurdum ama açılmıyor tlf ilk samsung gt i9500 ekranında kalıyor diğer samsung logosu gelmiyor acaba sorun ne olabilir.

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Iyi günler arkadaşlar. Ben bu Özcan V4.1 s5 touchwiz olan romu yükledim stock rom kullanıyordum öncesinde gayet güzel hoşuma gitti ama daha sonra tekrardan stock Roma dönmek zorunda kaldım tlf çöktügu için neyse stock romu kurdum sorunsuz çalışıyor ama tekrardan bu Özcan romu kurdum ama açılmıyor tlf ilk samsung gt i9500 ekranında kalıyor diğer samsung logosu gelmiyor acaba sorun ne olabilir.
TWRP'de bunları wipeleyin ;

data
cache
dalvik
system
preload
internal sd card

daha sonra Özcan rom v4.1 full wipe seçeneğini seçerek flaşlayin cihaz açılacaktır :oke:

kizilx01

Üye
Dediklerinizi yaptim ama yine ayni acilmadi cihaz ama ilk kurulumda anlatilanlari uygulayip kurdum sorunsuz acilmisti bu sefer olmadı bende anlamadim acaba ilk kurulumda rus stock romunu kullaniyordum çöktükten sonra turk romunu kurup denedim bundan kaynaklanabilir mi

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Dediklerinizi yaptim ama yine ayni acilmadi cihaz ama ilk kurulumda anlatilanlari uygulayip kurdum sorunsuz acilmisti bu sefer olmadı bende anlamadim acaba ilk kurulumda rus stock romunu kullaniyordum çöktükten sonra turk romunu kurup denedim bundan kaynaklanabilir mi
farklı bir stock rom yükleyip üzerine Özcanrom atmayi deneyin tekrar. Bu arada Özcanrom konumdaki md5 değeri ile indirdiginiz dosyadakini kontrol edin ondan kaynaklaniyorda olabilir

kizilx01

Üye
arkadaslar sizdede oluyormu acaba ben internette felan gezinirken arada ekran kiliti aktif oluyor ama saniyelik olay siyah ekran gelip gidiyor hani s-wiev cover pencereli kilif taktigimizda kapagi kapatinca siyah ekran geliyor ve pencerede saat tarih cikiyor ya uyku moduna giriyor hani o ekran gelip gidiyor nedeni ne olabilir

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
arkadaslar sizdede oluyormu acaba ben internette felan gezinirken arada ekran kiliti aktif oluyor ama saniyelik olay siyah ekran gelip gidiyor hani s-wiev cover pencereli kilif taktigimizda kapagi kapatinca siyah ekran geliyor ve pencerede saat tarih cikiyor ya uyku moduna giriyor hani o ekran gelip gidiyor nedeni ne olabilir
ekranı kilitleme metodunu değiştirip tekrar deneyin mesela ekrana pin veya desen kilidi koyun

kizilx01

Üye
degistirdim peki bu genel bir sorunmu yani normalde yoktu ama 4.4.2 den sonra boyle oldu ve sadece mobil sebeke acikken boyle yapıyor wifi acikken yapmiyor

Rizeli7

Rizeli7

Üye
Yav benim bi sorum olacak.Klavyedeki yüz ifadelerini sms ile göndermenin yolu yokmudur.S5lerde gönderiliyor ama benim s4de yüz ifafesine bastımmı muştimedya mesajına dönüşüyor.Bi yardımcı olun kaç gündür bununla ilgili konular arıyorum

Akıncı

Akıncı

Üye
Başka klavye uygulamasında gönderiyor olması lazım

Rizeli7

Rizeli7

Üye
Bi sürü klavye uygulaması denedim olmuyor.fakat başka sms programlarında bu sorun çıkmıyor orjinal klavyeyle bile

Rizeli7

Rizeli7

Üye
Değişen bişey olmadı malesef.acaba tüm s4lerdrmi böyle yoksa benim cihazmı sorun çıkartıyor

Akıncı

Akıncı

Üye
Ben evolve sms uygulamasını kullanıyorum onun için hiç sıkıntı görmedim

Rizeli7

Rizeli7

Üye
Telfnun kndi mesajlasma uygulamasnda denermsn bi zahmet bakalm ayni seyi yapacakmi merak ediyorm sana zahmet bi deneyiver

Rizeli7

Rizeli7

Üye
Demekki sikinti bende degilmis.Acaba nasil sms olarak gndereblrz.Ben konu actm ama kmse tnlamadi.Sana zahmet yardmci ol illaki bi cozm bulablrz

Üst Alt