The Shadow
Üye
Tabletten yazmak zor cidden cok buyuk tuslar [emoji2]suan tabletten yaziyom alisamadim5[emoji1]
Tabletten yazmak zor cidden cok buyuk tuslar [emoji2]suan tabletten yaziyom alisamadim5[emoji1]
Benim elim büyük sorun olmuyor benim içinTabletten yazmak zor cidden cok buyuk tuslar [emoji2]

ben cevabımı aldımİşin mantığına terssebebi aynı hızda frekans decode eden hem cihaz hemde yazılımın olması.şimdi gelelim bu ve bunun gibi uygulamalara sabit hız kameraları yeri değişmeyen radarları tesbiti zaten kolay
ben haftada 2000km yol yapan biriyim ben bile artık koca Marmara'da ezberledim
![]()
bi sorum olacaktı android li tellerde rehber acıgı varmı yani başka android li telefonların rehberini görebilirmiyim böyle bişe duymuştum acaba gerçeklik payı varmıYazılım ile hemen hemen herşey mümkün yeterki karşı cihazda bulunsun .bir yönetici olarak kanunen bu tür uygulama kullanarak kişisel mahremiyeti ihlal 5 ila 13 yıl arası hapis istemi ile yargılandığını da unutmayalımben cevabımı aldımbi sorum olacaktı android li tellerde rehber acıgı varmı yani başka android li telefonların rehberini görebilirmiyim böyle bişe duymuştum acaba gerçeklik payı varmı

telefonumda bu sorunun aynısını yaşıyorum kronik bşeymi yoksa bendemi bi sorun var ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızekran büyütmenin yanındaki youtube yazısına tıklayıp yotubeden izleyin yoksa video açılmıyo
telefonu alalı iki hafta oldu btün güncellemeleri tek tek yaptım şu an güncelleme kontrol edince en güncel sürüm yüklü diyoXXUFNB4 1inci Türkiye romunda bu sorun vardı. Sonradan gelen kararlılık güncellemesi ile çözüldü. Onu kurmuş muydunuz ?
Ayarlar>Cihaz hakkında kısmından bir SS alabilirmiyimtelefonu alalı iki hafta oldu btün güncellemeleri tek tek yaptım şu an güncelleme kontrol edince en güncel sürüm yüklü diyo
Ayarlar>Cihaz hakkında kısmından bir SS alabilirmiyim
buyur hacıyapım numarası lazım bana
buyur hacı
videoyu izledysen ordakini aynı sadece internetten video izlerken oluyo dğer her yer gayet normal çalışıyoo ekran çatlama hatasını yaşıyorsun dimi
kararlilik guncellemesini kurarsan düzelirvideoyu izledysen ordakini aynı sadece internetten video izlerken oluyo dğer her yer gayet normal çalışıyo
Nerden bulacam o guncellemeyi telefondan kontrol edince en guncel surum yuklu dyoo kiestete aynisi yaziyo guncelleeme yok kikararlilik guncellemesini kurarsan düzelir
Telefonu nerden aldin senNerden bulacam o guncellemeyi telefondan kontrol edince en guncel surum yuklu dyoo kiestete aynisi yaziyo guncelleeme yok ki
Hediye geldiTelefonu nerden aldin sen
anladim hayirli olsun ama gelmesi lazim kararliklikHediye geldi
Telefon geleli 2 hafta oldu telefonu actim pes pesee bi kac tane guncelleme yukledim onlardan snra herangi bi guncelleme gelmedianladim hayirli olsun ama gelmesi lazim kararliklik