------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

yaso57

Üye
Driverlarida kurdum usta olmuyor ya

bela55

bela55

Üye
İşin mantığına ters :) sebebi aynı hızda frekans decode eden hem cihaz hemde yazılımın olması.şimdi gelelim bu ve bunun gibi uygulamalara sabit hız kameraları yeri değişmeyen radarları tesbiti zaten kolay :) ben haftada 2000km yol yapan biriyim ben bile artık koca Marmara'da ezberledim:)
ben cevabımı aldım :Dbi sorum olacaktı android li tellerde rehber acıgı varmı yani başka android li telefonların rehberini görebilirmiyim böyle bişe duymuştum acaba gerçeklik payı varmı

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben cevabımı aldım :Dbi sorum olacaktı android li tellerde rehber acıgı varmı yani başka android li telefonların rehberini görebilirmiyim böyle bişe duymuştum acaba gerçeklik payı varmı
Yazılım ile hemen hemen herşey mümkün yeterki karşı cihazda bulunsun .bir yönetici olarak kanunen bu tür uygulama kullanarak kişisel mahremiyeti ihlal 5 ila 13 yıl arası hapis istemi ile yargılandığını da unutmayalım :)

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı
ykpknl

ykpknl

Üye
telefonumda bu sorunun aynısını yaşıyorum kronik bşeymi yoksa bendemi bi sorun var ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ekran büyütmenin yanındaki youtube yazısına tıklayıp yotubeden izleyin yoksa video açılmıyo

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
telefonumda bu sorunun aynısını yaşıyorum kronik bşeymi yoksa bendemi bi sorun var ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ekran büyütmenin yanındaki youtube yazısına tıklayıp yotubeden izleyin yoksa video açılmıyo

XXUFNB4 1inci Türkiye romunda bu sorun vardı. Sonradan gelen kararlılık güncellemesi ile çözüldü. Onu kurmuş muydunuz ?

ykpknl

ykpknl

Üye
XXUFNB4 1inci Türkiye romunda bu sorun vardı. Sonradan gelen kararlılık güncellemesi ile çözüldü. Onu kurmuş muydunuz ?
telefonu alalı iki hafta oldu btün güncellemeleri tek tek yaptım şu an güncelleme kontrol edince en güncel sürüm yüklü diyo

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
telefonu alalı iki hafta oldu btün güncellemeleri tek tek yaptım şu an güncelleme kontrol edince en güncel sürüm yüklü diyo
Ayarlar>Cihaz hakkında kısmından bir SS alabilirmiyim

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye

yapım numarası lazım bana

ykpknl

ykpknl

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D
ykpknl

ykpknl

Üye
anladim hayirli olsun ama gelmesi lazim kararliklik
Telefon geleli 2 hafta oldu telefonu actim pes pesee bi kac tane guncelleme yukledim onlardan snra herangi bi guncelleme gelmedi

• Beğen
Tepkiler: Anil-D

Üst Alt