Murdoc Massaka
Üye
Al buda incelemesi ;olabilir aslında
![]()
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Al buda incelemesi ;olabilir aslında
![]()

amaç ?Teknolojiye atarlanan adam değilmi la bu hunharca küfür ediyor
banada sapık kamerasi gbi bişey lazim bu arada![]()

Boşveramaç ?![]()

TWRP'de bunları wipeleyin ;Iyi günler arkadaşlar. Ben bu Özcan V4.1 s5 touchwiz olan romu yükledim stock rom kullanıyordum öncesinde gayet güzel hoşuma gitti ama daha sonra tekrardan stock Roma dönmek zorunda kaldım tlf çöktügu için neyse stock romu kurdum sorunsuz çalışıyor ama tekrardan bu Özcan romu kurdum ama açılmıyor tlf ilk samsung gt i9500 ekranında kalıyor diğer samsung logosu gelmiyor acaba sorun ne olabilir.

farklı bir stock rom yükleyip üzerine Özcanrom atmayi deneyin tekrar. Bu arada Özcanrom konumdaki md5 değeri ile indirdiginiz dosyadakini kontrol edin ondan kaynaklaniyorda olabilirDediklerinizi yaptim ama yine ayni acilmadi cihaz ama ilk kurulumda anlatilanlari uygulayip kurdum sorunsuz acilmisti bu sefer olmadı bende anlamadim acaba ilk kurulumda rus stock romunu kullaniyordum çöktükten sonra turk romunu kurup denedim bundan kaynaklanabilir mi
ekranı kilitleme metodunu değiştirip tekrar deneyin mesela ekrana pin veya desen kilidi koyunarkadaslar sizdede oluyormu acaba ben internette felan gezinirken arada ekran kiliti aktif oluyor ama saniyelik olay siyah ekran gelip gidiyor hani s-wiev cover pencereli kilif taktigimizda kapagi kapatinca siyah ekran geliyor ve pencerede saat tarih cikiyor ya uyku moduna giriyor hani o ekran gelip gidiyor nedeni ne olabilir
Sliding emoji keyboard ı deneyin belki olabilirBi sürü klavye uygulaması denedim olmuyor.fakat başka sms programlarında bu sorun çıkmıyor orjinal klavyeyle bile

Aynı hatayı banada veriyorTelfnun kndi mesajlasma uygulamasnda denermsn bi zahmet bakalm ayni seyi yapacakmi merak ediyorm sana zahmet bi deneyiver