------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
S5 arayüzünü kullanan bi rom var Özcan rom. Türk yapımı fena değil. Yine de memnunsan kurcalamaya gerek root yeter bence sana sıkıldıysan :oke:
Root olabilir forumda tek tuşla root görmüştüm onla yapabilir miyiz

Akıncı

Akıncı

Üye
Ne telefon muş be her şeyi sıkıntı

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Akıncı

Akıncı

Üye
Modifikasyon konusunda öyle :ehe

Samsung'un Exynous'a bi gusül aldırması lazım artık :hmmm
:aha: vazgeçtim roottan filan sınava hazırlanacam çok ilgilenemem herhalde zaten üniversiteye geçince yeni telefon alırım herhalde :ok2:

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı ve The Shadow
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
:aha: vazgeçtim roottan filan sınava hazırlanacam çok ilgilenemem herhalde zaten üniversiteye geçince yeni telefon alırım herhalde :ok2:

aynen boş işler :oke:

İhtiyaç listeme girdi artık rom değiştirmek :zzz:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve -Akıncı
Anil-D

Anil-D

Üye
S4 kötüleyenler ne kötü yanini gördünuz ben gayet memnunum sayac sıfırlamayida biliyorum az cok öğrendim bana boxla jtag getirin yapayin derdiniz ne suda var samsung 4.4.3 u verecek saniyorsaniz yaniliyonuz türkiyede zaten knoxun aktifligi yok servisler yapiyor hemen rom konusunda adam s5 portladi kimseye yaranamadi destege gelince bilip bilmeden konusmucaniz samsung destek vermiyor root atmak sistemi rahat birakmaktik bi cesit bir insani hapisten cikarmaktir root ha sakin atmayin zart zurt sayac 1 olur demeyin sayac sıfırlaniyor 1000 kere söylemicem

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
S4 kötüleyenler ne kötü yanini gördünuz ben gayet memnunum sayac sıfırlamayida biliyorum az cok öğrendim bana boxla jtag getirin yapayin derdiniz ne suda var samsung 4.4.3 u verecek saniyorsaniz yaniliyonuz türkiyede zaten knoxun aktifligi yok servisler yapiyor hemen rom konusunda adam s5 portladi kimseye yaranamadi destege gelince bilip bilmeden konusmucaniz samsung destek vermiyor root atmak sistemi rahat birakmaktik bi cesit bir insani hapisten cikarmaktir root ha sakin atmayin zart zurt sayac 1 olur demeyin sayac sıfırlaniyor 1000 kere söylemicem

vallahamı la ? :oha: nası sıfırladın ??? WARRANTY VOID:0 yazıyor mu

The Shadow

The Shadow

Üye
Boxla jtag olsa sayacı silerim sıfırlamak yerine. Valla özcanrom iyi gayet onu beğenmeyen sizin kullanıcılarınız yine ben s4 kullansam kurardım şahsen. Samsung destek vermez zaten kendin alırsın ;)

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Android L'den sonra keserler fişini 9500'ın. JTAG olayı ile sayaç siliniyormu yani bootlaoder siliniyosa 4.2.2ye geri dönerim güzel. Yapabilen varmı ? :hmmm

The Shadow

The Shadow

Üye
Android L'den sonra keserler fişini 9500'ın. JTAG olayı ile sayaç siliniyormu yani bootlaoder siliniyosa 4.2.2ye geri dönerim güzel. Yapabilen varmı ? :hmmm
Xda da yapanlar var sanırım. Türkiye de de bazı yerler yapıyor diye biliyorum :hmmm

Anil-D

Anil-D

Üye
kutuyla sifirlaniyor kutu cok hassas ama

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
kutuyla sifirlaniyor kutu cok hassas ama

:hmmm

sıfırlanıyor derken

Warranty void 1 yazan değer mi 0 oluyor yoksa warranty void yazısımı siliniyor ? bide acaba nekadar bu işlemin ücreti

Üst Alt