Akıncı
Üye
Root olabilir forumda tek tuşla root görmüştüm onla yapabilir miyizS5 arayüzünü kullanan bi rom var Özcan rom. Türk yapımı fena değil. Yine de memnunsan kurcalamaya gerek root yeter bence sana sıkıldıysan![]()
Root olabilir forumda tek tuşla root görmüştüm onla yapabilir miyizS5 arayüzünü kullanan bi rom var Özcan rom. Türk yapımı fena değil. Yine de memnunsan kurcalamaya gerek root yeter bence sana sıkıldıysan![]()
Root olabilir forumda tek tuşla root görmüştüm onla yapabilir miyiz
Sanırım framaroottan falan bahsediyor ama diğerleri de çalışmaz zaten knox engeller sonuçtahangisi ?
Sanırım framaroottan falan bahsediyor ama diğerleri de çalışmaz zaten knox engeller sonuçta![]()

Ne telefon muş be her şeyi sıkıntı

Sakat bırakmışlarNe telefon muş be her şeyi sıkıntı
AynenModifikasyon konusunda öyle
Samsung'un Exynous'a bi gusül aldırması lazım artık![]()

Modifikasyon konusunda öyle
Samsung'un Exynous'a bi gusül aldırması lazım artık![]()
vazgeçtim roottan filan sınava hazırlanacam çok ilgilenemem herhalde zaten üniversiteye geçince yeni telefon alırım herhalde 
vazgeçtim roottan filan sınava hazırlanacam çok ilgilenemem herhalde zaten üniversiteye geçince yeni telefon alırım herhalde
![]()

Tek bir önemli işim var Ygs-lysaynen boş işler
İhtiyaç listeme girdi artık rom değiştirmek![]()
S4 kötüleyenler ne kötü yanini gördünuz ben gayet memnunum sayac sıfırlamayida biliyorum az cok öğrendim bana boxla jtag getirin yapayin derdiniz ne suda var samsung 4.4.3 u verecek saniyorsaniz yaniliyonuz türkiyede zaten knoxun aktifligi yok servisler yapiyor hemen rom konusunda adam s5 portladi kimseye yaranamadi destege gelince bilip bilmeden konusmucaniz samsung destek vermiyor root atmak sistemi rahat birakmaktik bi cesit bir insani hapisten cikarmaktir root ha sakin atmayin zart zurt sayac 1 olur demeyin sayac sıfırlaniyor 1000 kere söylemicem
nası sıfırladın ??? WARRANTY VOID:0 yazıyor muBoxla jtag olsa sayacı silerim sıfırlamak yerine. Valla özcanrom iyi gayet onu beğenmeyen sizin kullanıcılarınız yine ben s4 kullansam kurardım şahsen. Samsung destek vermez zaten kendin alırsınS4 kötüleyenler ne kötü yanini gördünuz ben gayet memnunum sayac sıfırlamayida biliyorum az cok öğrendim bana boxla jtag getirin yapayin derdiniz ne suda var samsung 4.4.3 u verecek saniyorsaniz yaniliyonuz türkiyede zaten knoxun aktifligi yok servisler yapiyor hemen rom konusunda adam s5 portladi kimseye yaranamadi destege gelince bilip bilmeden konusmucaniz samsung destek vermiyor root atmak sistemi rahat birakmaktik bi cesit bir insani hapisten cikarmaktir root ha sakin atmayin zart zurt sayac 1 olur demeyin sayac sıfırlaniyor 1000 kere söylemicem
Xda da yapanlar var sanırım. Türkiye de de bazı yerler yapıyor diye biliyorumAndroid L'den sonra keserler fişini 9500'ın. JTAG olayı ile sayaç siliniyormu yani bootlaoder siliniyosa 4.2.2ye geri dönerim güzel. Yapabilen varmı ?![]()

Xda da yapanlar var sanırım. Türkiye de de bazı yerler yapıyor diye biliyorum![]()

Galiba
WARRANTY VOİD dizini değişmiyor dimi sadece o kısım ve bootlaoder siliniyor ???

kutuyla sifirlaniyor kutu cok hassas ama