Hayır.Sayaç sıfırlanması yapılabiliyor mu 4.4.2 de
Garanti dışını göze almak gerekiyorHayır.

Türkiyede knox sayacına hiçbir servis bakmıyor. Daha doğrusu samsung Türkiye servis, knox sayacı diye bişey bilmiyor. arkadaşım rootluyken garantiye verdi telefonu garanti dahilinde işlem yaptılar yeni şarj aleti vetdiler beleseGaranti dışını göze almak gerekiyor![]()
Onda sorun olmaz yazılım sıkıntısında bakabilir herhaldeTürkiyede knox sayacına hiçbir servis bakmıyor. Daha doğrusu samsung Türkiye servis, knox sayacı diye bişey bilmiyor. arkadaşım rootluyken garantiye verdi telefonu garanti dahilinde işlem yaptılar yeni şarj aleti vetdiler belese
Hayır dostum bakmıyorlar diyorum. Yani servis knox sayacı diye bişey bilmiyor ki download modu açıp volume up yapıp bakacak kadar bilgili değillerOnda sorun olmaz yazılım sıkıntısında bakabilir herhalde

Bu aklıma yattı ben root atsam iyi olur diye düşünüyorumHayır dostum bakmıyorlar diyorum. Yani servis knox sayacı diye bişey bilmiyor ki download modu açıp volume up yapıp bakacak kadar bilgili değiller![]()
keyfin bilir, ben 4.3deyken yanlislikla sayacı artirmistim ama garantinin k oxa bakmadigini duyunca rahatladim. He bu arada sayaç 1 olunca knox calismazBu aklıma yattı ben root atsam iyi olur diye düşünüyorum
Knox ile işim olmazkeyfin bilir, ben 4.3deyken yanlislikla sayacı artirmistim ama garantinin k oxa bakmadigini duyunca rahatladim. He bu arada sayaç 1 olunca knox calismaz
yarın atabilirim telefonu telefon gibi kullanmak lazım 
Aldığımız istihbaratlara göre de galiba Android L ile tüm android cihazlara knox yazılımı gelecekmis. Samsung değil tum android cihazlara. Tabi bu sadece bi soylentiKnox ile işim olmazyarın atabilirim telefonu telefon gibi kullanmak lazım
![]()
Satıcılar uyandı ama telefonu kısıtlamak şaçma akıllı telefonun beyin göçü gibi bir şey ortaya çıkar o da şaçma olurAldığımız istihbaratlara göre de galiba Android L ile tüm android cihazlara knox yazılımı gelecekmis. Samsung değil tum android cihazlara. Tabi bu sadece bi soylenti

S4 ü en kolay nasıl root yapabiliriz ?Aldığımız istihbaratlara göre de galiba Android L ile tüm android cihazlara knox yazılımı gelecekmis. Samsung değil tum android cihazlara. Tabi bu sadece bi soylenti
dur bakayım dostum senin içinS4 ü en kolay nasıl root yapabiliriz ?
Tamam kardeşim sağolasındur bakayım dostum senin için
4.4.2 için sayacı artırmadan root metodu vardı sanki xda'da.
Hemen geliyorum

dur bakayım dostum senin için
4.4.2 için sayacı artırmadan root metodu vardı sanki xda'da.
Hemen geliyorum
bulamadım ya herhalde 9505 icindi o.Tamam kardeşim sağolasın![]()
Sağolasın kardeşimbulamadım ya herhalde 9505 icindi o.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyur rootlamayi anlatmislar burada
Sağolasın kardeşim

Tamam kardeşim olursa sorarım
soracagin bişey olursa yaz buralardayim![]()

naptin rootlayabildinmiTamam kardeşim olursa sorarım![]()

Bugin belkinaptin rootlayabildinmi![]()