------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
Sayaç sıfırlanması yapılabiliyor mu 4.4.2 de

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Garanti dışını göze almak gerekiyor :hmmm
Türkiyede knox sayacına hiçbir servis bakmıyor. Daha doğrusu samsung Türkiye servis, knox sayacı diye bişey bilmiyor. arkadaşım rootluyken garantiye verdi telefonu garanti dahilinde işlem yaptılar yeni şarj aleti vetdiler belese

Akıncı

Akıncı

Üye
Türkiyede knox sayacına hiçbir servis bakmıyor. Daha doğrusu samsung Türkiye servis, knox sayacı diye bişey bilmiyor. arkadaşım rootluyken garantiye verdi telefonu garanti dahilinde işlem yaptılar yeni şarj aleti vetdiler belese
Onda sorun olmaz yazılım sıkıntısında bakabilir herhalde

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Onda sorun olmaz yazılım sıkıntısında bakabilir herhalde
Hayır dostum bakmıyorlar diyorum. Yani servis knox sayacı diye bişey bilmiyor ki download modu açıp volume up yapıp bakacak kadar bilgili değiller :)

Akıncı

Akıncı

Üye
Hayır dostum bakmıyorlar diyorum. Yani servis knox sayacı diye bişey bilmiyor ki download modu açıp volume up yapıp bakacak kadar bilgili değiller :)
Bu aklıma yattı ben root atsam iyi olur diye düşünüyorum

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Bu aklıma yattı ben root atsam iyi olur diye düşünüyorum
keyfin bilir, ben 4.3deyken yanlislikla sayacı artirmistim ama garantinin k oxa bakmadigini duyunca rahatladim. He bu arada sayaç 1 olunca knox calismaz

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
keyfin bilir, ben 4.3deyken yanlislikla sayacı artirmistim ama garantinin k oxa bakmadigini duyunca rahatladim. He bu arada sayaç 1 olunca knox calismaz
Knox ile işim olmaz :D yarın atabilirim telefonu telefon gibi kullanmak lazım :ok2:

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Knox ile işim olmaz :D yarın atabilirim telefonu telefon gibi kullanmak lazım :ok2:
Aldığımız istihbaratlara göre de galiba Android L ile tüm android cihazlara knox yazılımı gelecekmis. Samsung değil tum android cihazlara. Tabi bu sadece bi soylenti

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
Aldığımız istihbaratlara göre de galiba Android L ile tüm android cihazlara knox yazılımı gelecekmis. Samsung değil tum android cihazlara. Tabi bu sadece bi soylenti
Satıcılar uyandı ama telefonu kısıtlamak şaçma akıllı telefonun beyin göçü gibi bir şey ortaya çıkar o da şaçma olur :ehe

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı
Akıncı

Akıncı

Üye
S4 ü en kolay nasıl root yapabiliriz ?

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
  • Beğen

Üst Alt