------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

uaksk

Üye
Telefonum kayıtlı 4.3 Nijerya rom u yüklü idi. Ben 4.4.2 TR romu yükledim sayaç artmadı sorunsuz kullanıyorum fakat güncelleme gelir mi yani bir şeye kayıt etmeye gerek var mı?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Telefonum kayıtlı 4.3 Nijerya rom u yüklü idi. Ben 4.4.2 TR romu yükledim sayaç artmadı sorunsuz kullanıyorum fakat güncelleme gelir mi yani bir şeye kayıt etmeye gerek var mı?

sayaç artsada artmasada cihaz üzerinden güncelleme gelir. sıkıntı yok tadını çıkar :oke:

best tiger

Üye
Arkadaşlar şu an Özcan rom v2.6 android 4.4.2 romunu kullanıyorum. Miui nin xda da ki 4.2.2 android nolu romunu telefonuma kursam sıkıntı olur mu telefonda. Imei nosu gider mi klon imeiyli cihaza sahip değilim ama merak ettim bir sıkıntı olur mu 4.4.2 den 4.2.2 miui Roma geçinceArkadaşlar şu an Özcan rom v2.6 android 4.4.2 romunu kullanıyorum. Miui nin xda da ki 4.2.2 android nolu romunu telefonuma kursam sıkıntı olur mu telefonda. Imei nosu gider mi klon imeiyli cihaza sahip değilim ama merak ettim bir sıkıntı olur mu 4.4.2 den 4.2.2 miui Roma geçince

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Arkadaşlar şu an Özcan rom v2.6 android 4.4.2 romunu kullanıyorum. Miui nin xda da ki 4.2.2 android nolu romunu telefonuma kursam sıkıntı olur mu telefonda. Imei nosu gider mi klon imeiyli cihaza sahip değilim ama merak ettim bir sıkıntı olur mu 4.4.2 den 4.2.2 miui Roma geçinceArkadaşlar şu an Özcan rom v2.6 android 4.4.2 romunu kullanıyorum. Miui nin xda da ki 4.2.2 android nolu romunu telefonuma kursam sıkıntı olur mu telefonda. Imei nosu gider mi klon imeiyli cihaza sahip değilim ama merak ettim bir sıkıntı olur mu 4.4.2 den 4.2.2 miui Roma geçince

olabilir. bence güney Afrika 4.2.2 sürümünü kur ilk önce. daha sonra yükle muiu yada herneyse. ama miui güzel değil tavsiye etmem sıkıntılı bi rom.

best tiger

Üye
olabilir. bence güney Afrika 4.2.2 sürümünü kur ilk önce. daha sonra yükle muiu yada herneyse. ama miui güzel değil tavsiye etmem sıkıntılı bi rom.
Sağol hiç riske girmeye gerek yok çok sağol kardeşim. Bu arada ozcan rom resmen akıyor herkese tavsiye ederim

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Sağol hiç riske girmeye gerek yok çok sağol kardeşim. Bu arada ozcan rom resmen akıyor herkese tavsiye ederim

ben stock+root takılıyorum suan. Özcan rom ile omega rom arasında ciddi farklar varmi?

best tiger

Üye
Son sürümle süper oldu ozcan romdan aldigim kullanım hazzini omegadan almadım

• Beğen
Tepkiler: Mem_et
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Bir günü rahat çıkarıyor diyebilirim zaten akıllı telefonların sıkıntısı sarj bilirsin. Bence günü kurtarsin yeter

şimdi baktim xdaya. Stock roma göre hemen hemen aynı gibi. musait bi zamanda yüklerim.

aresbilir

aresbilir

Üye
Arkadaşlar benim son zamanlarda cihazda bi sıkıntı var donmalar başladı bellek yavaş çalışıyo diye uyarı veriyor. 1 senedir kullanıyorum 4.4.2 ye ilk geçenlerdenim şimdiye kadar böyle bişey olmamıştı son 2 3 haftadır böyle nedeni nedir acaba?

eminde

eminde

Üye
Arkadaşlar Chrome'mu 4x Hızlandırmayla İlgili Bir Konu Vardı Forumda Bulamadım Android İçin. S4'den Aradım Ama Bulamadım
Aga nedir bu 4x olayı rootlu cihazlar için mi geçerli bi durum merak ettim

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aga nedir bu 4x olayı rootlu cihazlar için mi geçerli bi durum merak ettim
Hayır :D google chrome un ayarlarından yapılıyor root şart değil bende yapmıştımda şimdi konusunu bulamıyorum :(

eroskop100

eroskop100

Üye
Telefondan sopcast kullanan varsa bi sorum olacak ?

aresbilir

aresbilir

Üye
Arkadaşlar benim son zamanlarda cihazda bi sıkıntı var donmalar başladı bellek yavaş çalışıyo diye uyarı veriyor. 1 senedir kullanıyorum 4.4.2 ye ilk geçenlerdenim şimdiye kadar böyle bişey olmamıştı son 2 3 haftadır böyle nedeni nedir acaba?
Güncel

Üst Alt