------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Mem_et

Mem_et

Üye
Arkadaslar bana bir rom tavsiye edermisiniz?
Normalde 4.4.. turkiye surunu yüklü ve yavasliyorda...

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Orjinal romu indirip tekrardan kurmanızı öneririm

• Beğen
Tepkiler: Mem_et
frodo661

frodo661

Üye
Arkadaşlar telefonun internetini kapattığım zaman Exchange Hizmeti çok şarj yiyor ya bunu nasıl kapatabilirim.
6 saatte % 8 yemiş telefonun şarjını

berkde

Üye
orjinal 4.4.2 den 4.2.2 ye direk orjinal romu yükleyerek dönsem bir sorun olur mu ? yoksa farklı bir işlem yapmam gerekir mi ?

Sciondar

Sciondar

Üye
Arkadaşlar telefonun internetini kapattığım zaman Exchange Hizmeti çok şarj yiyor ya bunu nasıl kapatabilirim.
6 saatte % 8 yemiş telefonun şarjını
Ayarlardan Microsoft exchange seknronizasyonunu kapatın

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
orjinal 4.4.2 den 4.2.2 ye direk orjinal romu yükleyerek dönsem bir sorun olur mu ? yoksa farklı bir işlem yapmam gerekir mi ?

4.4.2 den 4.2.2 ye direk orjinal rom yüklüyerek geri dönemezsin hata verir. 4.2.2 özel hazırlanmış stok romlar var onu flaşlarsan 4.2.2ye sorunsz bir şekilde dönersin ama sayaç artar.

Metin137

Metin137

Üye
arkadaşlar s4ümde 4.2.2 yüklü ve klon imei var geçen gün güncelleme geldi güncelledik ve imei gitti neyse tekrar imei attım ama şimdi rootlicam acaba tekrar imei gitme ihtimali varmı

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar s4ümde 4.2.2 yüklü ve klon imei var geçen gün güncelleme geldi güncelledik ve imei gitti neyse tekrar imei attım ama şimdi rootlicam acaba tekrar imei gitme ihtimali varmı

4.4.2 de misin?

Metin137

Metin137

Üye
kanka dur link atim knk senin zaten imein var hayırdırarkadaşlar 4.2.2 de frameroot ise yarıyor mu

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
kanka dur link atim knk senin zaten imein var hayırdırarkadaşlar 4.2.2 de frameroot ise yarıyor mu

framaroot S4 i9500de calismiyor diye biliyorum 4.2.2 olsun 4.4 olsun 4.3 olsun farketmez.

rootlamak için cf auto root kullanabilirsin googleye arat cf auto root diye ilk cikana tikla cihazlar arasindan i9500 seç indir flaşla rootu

Metin137

Metin137

Üye
ama ışte pc yok onun için sordum

Anil-D

Anil-D

Üye
nasul kullaniyoz

Metin137

Metin137

Üye
you tubeye bak bir sürü video var ordan yapabilirsin