------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar Chrome'mu 4x Hızlandırmayla İlgili Bir Konu Vardı Forumda Bulamadım Android İçin. S4'den Aradım Ama Bulamadım

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar Azıcık Araştırıyım Dedim Wifi Anteninin Yeri Burasıymış Haberiniz Olsun Merak Edenler

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve Anil-D
cardanadam

cardanadam

Üye
Arkadaşlar Azıcık Araştırıyım Dedim Wifi Anteninin Yeri Burasıymış Haberiniz Olsun Merak Edenler
Yanlış bilgi büyük dediğin kenarındaki ve üstündeki iletkenler anten arka kapagin içinde

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Yanlış bilgi büyük dediğin kenarındaki ve üstündeki iletkenler anten arka kapagin içinde

Eminmisin Kardeş Ben Araştırdım Diyorum Ben Buldum Demiyorum Senin Dediğin Şebeke Sinyal Anteni Benim Dediğim Wi-Fİ

cardanadam

cardanadam

Üye
Eminmisin Kardeş Ben Araştırdım Diyorum Ben Buldum Demiyorum Senin Dediğin Şebeke Sinyal Anteni Benim Dediğim Wi-Fİ
Eminim wifi için telefonu açtım ben açıkken wifi çekmiyordu iki uca kablo bağlayınca çekti

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Verdiğin link ne senin ya sen telefonu açıp baktınmı onu söyle ben bizzat kendim açıp denedim

Sana Diyorumki Wifi Antenini Yeri Ayrı Normal Şebeke Anteninin Yeri Ayrı Diyorum Senin Gösterdiğin Yer Şebeke Sinyal Anteni Yeri Benim Gösterdiğim Yer Wi-Fi Anteni Yeri

cardanadam

cardanadam

Üye
Sana Diyorumki Wifi Antenini Yeri Ayrı Normal Şebeke Anteninin Yeri Ayrı Diyorum Senin Gösterdiğin Yer Şebeke Sinyal Anteni Yeri Benim Gösterdiğim Yer Wi-Fi Anteni Yeri
Şebeke Anteninin Yeri senin okla gösterdiğin yerin en üstünde iyi bak onuda denedim kablo ile birleştirince şebeke çekmeye başlıyor

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Şebeke Anteninin Yeri senin okla gösterdiğin yerin en üstünde iyi bak onuda denedim kablo ile birleştirince şebeke çekmeye başlıyor

Ben Yazılanları Söylüyorum Ama Müsait Bir Zamanda Denicem Görücez

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar bu ne demek? Virüs mü var yoksa sd kartta mı problem var?

Müziklerde bir sıkıntı yok yalnız çektiğim fotoğraflar bir süre sonra görünmüyor, gördüğünüz gibi bu hale geliyor. Sd cartım Toshiba 16gb Class 10. Yaklaşık 20 gün önce yine böyle bir hata almıştım ve sd yi biçimlendirmiştim bir süre düzeldi lakin şimdi yine bu halde.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap

Müziklerde bir sıkıntı yok yalnız çektiğim fotoğraflar bir süre sonra görünmüyor, gördüğünüz gibi bu hale geliyor. Sd cartım Toshiba 16gb Class 10. Yaklaşık 20 gün önce yine böyle bir hata almıştım ve sd yi biçimlendirmiştim bir süre düzeldi lakin şimdi yine bu halde.
ayarlardan Galeri onbellegini temizlemeyi deneyin.

Sciondar

Sciondar

Üye

Bende de böyle oluyor bu yüzden kamera kayıt yerini kendi hafızası seçtim sonra sd karta taşıyorum sorun olmuyor

baby_face_

baby_face_

Üye
Bende de böyle oluyor bu yüzden kamera kayıt yerini kendi hafızası seçtim sonra sd karta taşıyorum sorun olmuyor
Bende onu denedim ama karta çoğu zaman taşımıyor hata veriyor.

Üst Alt