.caner.
Üye
geçmiş olsun. servise verdinmi?
sağol, param yok ki
Taksit yapılsa veririm aslında 
Sağol.Gecmis olsun![]()
geçmiş olsun. servise verdinmi?
Taksit yapılsa veririm aslında 
Sağol.Gecmis olsun![]()
haci gecmis olsun yan sanayi ekran varmisağol, param yok kiTaksit yapılsa veririm aslında
Sağol.
geçmiş olsunArtık s4üm yokSabah birinin koluma çarpması sonucu iç ekran kırıldı ve Şuan ekran mos mor oldu
![]()
tesekürlerArkadaşlar Azıcık Araştırıyım Dedim Wifi Anteninin Yeri Burasıymış Haberiniz Olsun Merak Edenler
Yanlış bilgi büyük dediğin kenarındaki ve üstündeki iletkenler anten arka kapagin içindeArkadaşlar Azıcık Araştırıyım Dedim Wifi Anteninin Yeri Burasıymış Haberiniz Olsun Merak Edenler
Yanlış bilgi büyük dediğin kenarındaki ve üstündeki iletkenler anten arka kapagin içinde
Eminim wifi için telefonu açtım ben açıkken wifi çekmiyordu iki uca kablo bağlayınca çektiEminmisin Kardeş Ben Araştırdım Diyorum Ben Buldum Demiyorum Senin Dediğin Şebeke Sinyal Anteni Benim Dediğim Wi-Fİ
Eminim wifi için telefonu açtım ben açıkken wifi çekmiyordu iki uca kablo bağlayınca çekti
Al Azıcık Bak
Verdiğin link ne senin ya sen telefonu açıp baktınmı onu söyle ben bizzat kendim açıp denedimAl Azıcık Bak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Verdiğin link ne senin ya sen telefonu açıp baktınmı onu söyle ben bizzat kendim açıp denedim
Şebeke Anteninin Yeri senin okla gösterdiğin yerin en üstünde iyi bak onuda denedim kablo ile birleştirince şebeke çekmeye başlıyorSana Diyorumki Wifi Antenini Yeri Ayrı Normal Şebeke Anteninin Yeri Ayrı Diyorum Senin Gösterdiğin Yer Şebeke Sinyal Anteni Yeri Benim Gösterdiğim Yer Wi-Fi Anteni Yeri
Şebeke Anteninin Yeri senin okla gösterdiğin yerin en üstünde iyi bak onuda denedim kablo ile birleştirince şebeke çekmeye başlıyor
Bende denedigimi söylüyorumBen Yazılanları Söylüyorum Ama Müsait Bir Zamanda Denicem Görücez
ayarlardan Galeri onbellegini temizlemeyi deneyin.Arkadaşlar bu ne demek? Virüs mü var yoksa sd kartta mı problem var?
Müziklerde bir sıkıntı yok yalnız çektiğim fotoğraflar bir süre sonra görünmüyor, gördüğünüz gibi bu hale geliyor. Sd cartım Toshiba 16gb Class 10. Yaklaşık 20 gün önce yine böyle bir hata almıştım ve sd yi biçimlendirmiştim bir süre düzeldi lakin şimdi yine bu halde.
Bende de böyle oluyor bu yüzden kamera kayıt yerini kendi hafızası seçtim sonra sd karta taşıyorum sorun olmuyorArkadaşlar bu ne demek? Virüs mü var yoksa sd kartta mı problem var?
Müziklerde bir sıkıntı yok yalnız çektiğim fotoğraflar bir süre sonra görünmüyor, gördüğünüz gibi bu hale geliyor. Sd cartım Toshiba 16gb Class 10. Yaklaşık 20 gün önce yine böyle bir hata almıştım ve sd yi biçimlendirmiştim bir süre düzeldi lakin şimdi yine bu halde.
Bende onu denedim ama karta çoğu zaman taşımıyor hata veriyor.Bende de böyle oluyor bu yüzden kamera kayıt yerini kendi hafızası seçtim sonra sd karta taşıyorum sorun olmuyor