------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

çirkin karga

çirkin karga

Üye
ekranımda tuş takımı aktif olmamasına rağmen tuş takımının izinin görünmesi normal mi sizce ?
Istanbul'da isen Doğubanka bir uğra, 3ncü katta telefon tamir servisleri var, garantili is yapıyorlar, piyasaya göre de cazip fiyatları var,
malesef Hatay'dayım :(

TakTuk

Üye
4.4.2 rus romu yüklü bende. Son zamanlarda oyunlardan baya spam yedim. Sonra factory reset yaptım. Kurulum ekranında Türkçe dili yok. Mecburen şuan ingilizce kullanmaktayım. Nasıl Türkçe yaparız bunu. Türkiye romu şartmı

GÜNCEL

TakTuk

Üye
hayır değil

Anil-D

Anil-D

Üye
o zaman türkiye romu şart

TakTuk

Üye
Türkiye romunu indiriyorum mecburen.. istemeye istemeye.. rus rom süper gayet stabil fakat factory reset yapmaya gelmiyor.. anında Türkçe dil desteği formatta gidiyor :)

yaso57

Üye
Arkadaşlar merhaba bugun akilli duraklatma ve akilli bekleme modunu aciyim dedim ama acilmadi sizce neden olabilir

yaso57

Üye
Hic hata falan vermiyo mesala bildirim panelinden tikliyorum akilli beklemeye ust tarafta goz simgesi cikmiyo hic duraklatma icinde gecerli

Anil-D

Anil-D

Üye
Hic hata falan vermiyo mesala bildirim panelinden tikliyorum akilli beklemeye ust tarafta goz simgesi cikmiyo hic duraklatma icinde gecerli
bendede cikmiyor seni gormedigi icindir isikli biyere gec

baby_face_

baby_face_

Üye
ya arkadaşlar burdan bir şey anlamadım neyi açıp neyi kapatmam gerekli yardımcı olur musunuz ?

Akıllı bekletme ve akıllı kaydırmayı kapatabilirsin.

.caner.

.caner.

Üye
Artık s4üm yok :( Sabah birinin koluma çarpması sonucu iç ekran kırıldı ve Şuan ekran mos mor oldu :(

Üst Alt