------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

frodo661

frodo661

Üye
tmm bro deniycem dönerim sonra

Sciondar

Sciondar

Üye
Exchange hizmetini nasıl kapatabilirim baya şarj sömürüyor çünkü

baby_face_

baby_face_

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sciondar
frodo661

frodo661

Üye
Beyler dünkü belirttiğim sorundan başka bugün birşey daha gördüm.
Dün telofonumu şarja taktım %100deyken cıkarttım sonra telefonu kapatıp acıp öle yattım.sabah uyandığımda pil kullanımına baktığımda şarjın aslında %90 olduğunu gördüm sebebi sizce ne olabilir? telefonu %100 tam doluyken cıkardığıma eminim yeşil ışık yanıyordu ve %100 dolmuştur cıkartın diyordu.Telefonuda alalı 16 gün oldu.

baby_face_

baby_face_

Üye
Beyler dünkü belirttiğim sorundan başka bugün birşey daha gördüm.
Dün telofonumu şarja taktım %100deyken cıkarttım sonra telefonu kapatıp acıp öle yattım.sabah uyandığımda pil kullanımına baktığımda şarjın aslında %90 olduğunu gördüm sebebi sizce ne olabilir? telefonu %100 tam doluyken cıkardığıma eminim yeşil ışık yanıyordu ve %100 dolmuştur cıkartın diyordu.Telefonuda alalı 16 gün oldu.
% 10 luk sapma olması olası birşey, batarya kalibrasyonu yaparsan sorun düzelecektir.

frodo661

frodo661

Üye
nasıl yapabilirim dostum*#0228# bu kod ile kalibre etme var birde telefonu %100 şarj edip kapatıp acıp kapatıp acıp %100 olana kadar tekrar kalibre etme var hangisini yapmalı sizce?

Anil-D

Anil-D

Üye
bende bile o kadar olmuyor bataryanin arkasinda ne yaziyor china yada japonsa onu servise vermeni tercih ederim cunku cin bataryalari cabuk isinip cabuk ömrü azaliyor

frodo661

frodo661

Üye
malezya kardeş pilin üretildiği yer

Anil-D

Anil-D

Üye
anlamadin madein maleyziami yaziyor bataryanin arkasinda

frodo661

frodo661

Üye
made in malaysia

Anil-D

Anil-D

Üye
himm anladim 15 gunde olmasi imkansiz ama

baby_face_

baby_face_

Üye
nasıl yapabilirim dostum*#0228# bu kod ile kalibre etme var birde telefonu %100 şarj edip kapatıp acıp kapatıp acıp %100 olana kadar tekrar kalibre etme var hangisini yapmalı sizce?
İkinci seçeneği uygula, karma şekilde iki kere kapalı iki kere açık şarj et.

çirkin karga

çirkin karga

Üye
benim s4ün ön camı çatladı telefonu arabistandan almıştım türkiyedeki samsung bayisi tamir etmiyor günlerdir mail atmadığım yer kalmadı samsung türkiye tarafından ithal edilmediği için ücretli ya da ücretsiz tamir yapılmaz diyor böyle saçmalık görmedim daha

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
benim s4ün ön camı çatladı telefonu arabistandan almıştım türkiyedeki samsung bayisi tamir etmiyor günlerdir mail atmadığım yer kalmadı samsung türkiye tarafından ithal edilmediği için ücretli ya da ücretsiz tamir yapılmaz diyor böyle saçmalık görmedim daha

Normal Telefoncuya Götür Sende

cardanadam

cardanadam

Üye
  • Beğen
Tepkiler: çirkin karga

AdemOyuklu

Üye
ya arkadaşlar burdan bir şey anlamadım neyi açıp neyi kapatmam gerekli yardımcı olur musunuz ?

TakTuk

Üye
4.4.2 rus romu yüklü bende. Son zamanlarda oyunlardan baya spam yedim. Sonra factory reset yaptım. Kurulum ekranında Türkçe dili yok. Mecburen şuan ingilizce kullanmaktayım. Nasıl Türkçe yaparız bunu. Türkiye romu şartmı

Üst Alt