Üstteki bardan Mail senkronizasyonunu kapatman yeterli olur diye düşünüyorum.Exchange hizmetini nasıl kapatabilirim baya şarj sömürüyor çünkü
Sağol deneyeceğim.Üstteki bardan Mail senkronizasyonunu kapatman yeterli olur diye düşünüyorum.
% 10 luk sapma olması olası birşey, batarya kalibrasyonu yaparsan sorun düzelecektir.Beyler dünkü belirttiğim sorundan başka bugün birşey daha gördüm.
Dün telofonumu şarja taktım %100deyken cıkarttım sonra telefonu kapatıp acıp öle yattım.sabah uyandığımda pil kullanımına baktığımda şarjın aslında %90 olduğunu gördüm sebebi sizce ne olabilir? telefonu %100 tam doluyken cıkardığıma eminim yeşil ışık yanıyordu ve %100 dolmuştur cıkartın diyordu.Telefonuda alalı 16 gün oldu.
İkinci seçeneği uygula, karma şekilde iki kere kapalı iki kere açık şarj et.nasıl yapabilirim dostum*#0228# bu kod ile kalibre etme var birde telefonu %100 şarj edip kapatıp acıp kapatıp acıp %100 olana kadar tekrar kalibre etme var hangisini yapmalı sizce?
benim s4ün ön camı çatladı telefonu arabistandan almıştım türkiyedeki samsung bayisi tamir etmiyor günlerdir mail atmadığım yer kalmadı samsung türkiye tarafından ithal edilmediği için ücretli ya da ücretsiz tamir yapılmaz diyor böyle saçmalık görmedim daha
475 lira istedi büyük paraNormal Telefoncuya Götür Sende

Arkadaşım facebook da mustafa rafi yayıkçı bir araştır sor kendisi telefon tamircisi türkiyenin her yerinden telefonlar geliyor adama475 lira istedi büyük para![]()
Istanbul'da isen Doğubanka bir uğra, 3ncü katta telefon tamir servisleri var, garantili is yapıyorlar, piyasaya göre de cazip fiyatları var,475 lira istedi büyük para![]()