------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tanıdık telefoncudan alınmıştı 2 tane s4 yaklaşık 5 ay önce ...
Kutusunda orjinal cihazdı .

fonotel garantiliymiş cihazlar .

Anil-D

Anil-D

Üye
Tanıdık telefoncudan alınmıştı 2 tane s4 yaklaşık 5 ay önce ...
Kutusunda orjinal cihazdı .

fonotel garantiliymiş cihazlar .
dediğim gibi beklemek istemiyorsaniz sammobilede indirip odinle flaslamak

baby_face_

baby_face_

Üye
Hiç anladığım bir olay değil ki ...
Nexman hocamın bu konuda güzel bir videosu var bende ilk defa bugün yaptım ve 10 dakika bile sürmedi, korkmanız gereken bir durum yok bence deneyin.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

best tiger

Üye
Arkadaşlar telefonumu rootlasam mesela ilerde Android 4.5 geldi bunu odinle kurabilir miyiz rootlu cihaza

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Arkadaşlar telefonumu rootlasam mesela ilerde Android 4.5 geldi bunu odinle kurabilir miyiz rootlu cihaza

evet. tabi 4.4.2 ve 4.3te root yaparsan sayaç artar. kimin umrunda. servis desinki sayaç 1 cihazınız garanti dışı bi Osmanlı tokadı atarız :D

Anil-D

Anil-D

Üye
:D ahaha

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
sayacı fazla takmaya gerek yok. çok fazla biyerleriniz rahat durmuyorsa basın rootu gitsin ömrünuzun sonuna kadar sizinle yaşayacak değil ya telefoncular sayaca bakmiyorlarmis zaten. vakti gelince okutursunuz.

Anil-D

Anil-D

Üye
daha adam odini bilmiyor

Anil-D

Anil-D

Üye
dowland moda nasil alsin abi dedim sayac sifirlama biliyonmu dedim o ne dediye şok olsun

Anil-D

Anil-D

Üye
o onun isi telefoncu o

best tiger

Üye
evet. tabi 4.4.2 ve 4.3te root yaparsan sayaç artar. kimin umrunda. servis desinki sayaç 1 cihazınız garanti dışı bi Osmanlı tokadı atarız :D
root gidiyor mu peki o zaman. Artık android i özgürce kullanmak istiyorum. Çok sağolSon bi sorum daha olacak onlarca bilgi var araştırınca ama direk cevap almak güzel olduğundan tercubelerinizden soruyorum. Rom atınca IMEI uçuyor mu klon IMEI değil bende bunuda cevaplandırır mısınız

Üst Alt