Özelliklere bakılırsa alınır.Galaxy s4 verilip üzerine 300 tl eklenip general mobile elite alınırmı.3 gb ram 32 gb hafıza 16mp arka 8 mp ön kamera 5.5 inç ekran stereo çift Dolby hoparlör snapdragon 800 işlemci vs.... Ne dersiniz?Yarın 1299 tl fiyatla raflarda
Ben telefonu her gün şarj ediyorum4.4.2 kullananlar pil değerleriniz nasıl? Paylaşın bakalım![]()

Benimde gelmedi Afganistan kodlu olduğu için ama Odin'le Tr stock romu flaşladım.Bence alınırbu arada arkadaşlar 4.4 güncellemesi gelmeyen var mı benim s4 hale gelmedi
Henüz hiç karşılaşmadım. Güncellemeden sonra wipe yaptınız mı?
Cache Wipe yaptım, hard reset değil.
Hard resetde mi yapacağım?
kardeşim benim kide türkiye kodlu oldugu halde gelmedi odinle türkiye sürümü attım bende Hayırlı olsun.Benimde gelmedi Afganistan kodlu olduğu için ama Odin'le Tr stock romu flaşladım.
Birden dedim @Diaßlos'un çakması mı çıkmış diyeYok @DiaBLoS iyi tanır dalgınlığına gelmiştir.![]()

Galaxy s4 verilip üzerine 300 tl eklenip general mobile elite alınırmı.3 gb ram 32 gb hafıza 16mp arka 8 mp ön kamera 5.5 inç ekran stereo çift Dolby hoparlör snapdragon 800 işlemci vs.... Ne dersiniz?Yarın 1299 tl fiyatla raflarda
Senin Tr kodluysa nasıl gelmediki?kardeşim benim kide türkiye kodlu oldugu halde gelmedi odinle türkiye sürümü attım bende Hayırlı olsun.
bende bilmiyorum ki kardeşim root atmıştım ondan olmuş galiba rootuda kaldırdım yine gelmedi bende odinden attım arkadaşların yardımıyla ama keşke 4.3te kalsaydım bence bi halta yaramaz 4.4.2 şarj falanda çözülme hikaye hiç bişey yapmadıgım halde su gibi gidiyor şarj 4.3de daha fazla gidiyordu benim görüşümle.Senin Tr kodluysa nasıl gelmediki?
Ben daha önce yaklaşık 1 ay evvel pil değişimi yaptırmıştım servise 5 saat ekran süresini rahat alıyordum şu an 4 saati zor aşıyor4.4.2 kullananlar pil değerleriniz nasıl? Paylaşın bakalım![]()