------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
Uçmuyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
uçup ucmamasi göreceli bi kavram. her ihtimale karşı EFS yedeği alın rom yüklemeden önce. sakata gelmeyin. şunu da söylemeden edemeyeceğim ama i9500e nerdeyse tüm romlari yukledim ve hiçbirinde efs yedeği almadım ve imei gitmedi hiçbi zaman. omega gibi romlarda zaten kendisi romu yüklerken otomatik efs yedeği alıyor güzel bişey bu

eminde

eminde

Üye
Galaxy s4 verilip üzerine 300 tl eklenip general mobile elite alınırmı.3 gb ram 32 gb hafıza 16mp arka 8 mp ön kamera 5.5 inç ekran stereo çift Dolby hoparlör snapdragon 800 işlemci vs.... Ne dersiniz?Yarın 1299 tl fiyatla raflarda

baby_face_

baby_face_

Üye
Galaxy s4 verilip üzerine 300 tl eklenip general mobile elite alınırmı.3 gb ram 32 gb hafıza 16mp arka 8 mp ön kamera 5.5 inç ekran stereo çift Dolby hoparlör snapdragon 800 işlemci vs.... Ne dersiniz?Yarın 1299 tl fiyatla raflarda
Özelliklere bakılırsa alınır.

• Beğen
Tepkiler: komando04
komando04

komando04

Üye
Bence alınırbu arada arkadaşlar 4.4 güncellemesi gelmeyen var mı benim s4 hale gelmedi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bizde 2 tane cihaz var, onlara da gelmedi.

ANIL

ANIL

Admin
4.4.2 kullananlar pil değerleriniz nasıl? Paylaşın bakalım :D

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
Valla ben hiç memnun degilim 4.3de daha iyi gidiyordu pil bence benim görüşüm su gibi gidiyor bu 4.4.2. bide Google Play marketteki programları yüklemiyor aynı paylaşılan kullanıcı kimligini kullanan diger uygulamalarla uyumlu degildir diyor 4.3 te yoktu 4.4.2 ye gectim böyle diyor nedendr acaba bilen varmı arkadaşlar.

yavuz580

yavuz580

Üye
aynen valla al bendede okadar :D

baby_face_

baby_face_

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
Benimde gelmedi Afganistan kodlu olduğu için ama Odin'le Tr stock romu flaşladım.
kardeşim benim kide türkiye kodlu oldugu halde gelmedi odinle türkiye sürümü attım bende Hayırlı olsun.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Taklitleri daha olamaz. :D

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
muratvemine

muratvemine

Üye

Satin alicagin bayide General mobile elite varsa takas yapar uste 100 150 verirsin en fazla.

yavuz580

yavuz580

Üye
Senin Tr kodluysa nasıl gelmediki?
bende bilmiyorum ki kardeşim root atmıştım ondan olmuş galiba rootuda kaldırdım yine gelmedi bende odinden attım arkadaşların yardımıyla ama keşke 4.3te kalsaydım bence bi halta yaramaz 4.4.2 şarj falanda çözülme hikaye hiç bişey yapmadıgım halde su gibi gidiyor şarj 4.3de daha fazla gidiyordu benim görüşümle.

eminde

eminde

Üye
4.4.2 kullananlar pil değerleriniz nasıl? Paylaşın bakalım :D
Ben daha önce yaklaşık 1 ay evvel pil değişimi yaptırmıştım servise 5 saat ekran süresini rahat alıyordum şu an 4 saati zor aşıyor

Üst Alt