Günde 2'şer saat oyun, 1'er saat internet 10larca defa konuşma ve 10larca defa msj, 2 gün gidiyordu; şimdi sabah 7'de şarjdan çıkarıp akşam 7 gibi tekrar şarja takıyorum, ne performans artışı var nede yeni bişe tamamen negatif durum söz konusu..
Arkadaşlar rom yedekledim diyelim başka bi rom attım telefona ve beğenmedim yedekledigim romu kurarken wipe işlemlerini yapıyor muyuz
supermis pil suren4.4.2 pil değerleri:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
root yaptınmi knnox bidaha çalışmaz zatenŞimdi knox bende yüklü arada bi kullanıyorum telefonu rootlasam sıkıntı çıkarır mı veya romda
Sayın yöneticim tıpkısının aynısı4.4.2 pil değerleri:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kurulumdan sonra wipe işlemi yaptınız mı? Çünkü bende Subway, minion Rush vb oyunlarda hiç donma takılma yapmadı.Knox'a dosya aktarımı nasıl yapılıyor ? Bu arada 4.4.2 görünüş olarak gayet hoş olmuşYalnız performansta düşme var galiba Subway de bile kasıyor telefon , anlamadım gerçekten , diğer oyunları düşünemiyorum :/
4.4.2 pil değerleri:
Knox'a dosya aktarımı nasıl yapılıyor ? Bu arada 4.4.2 görünüş olarak gayet hoş olmuşYalnız performansta düşme var galiba Subway de bile kasıyor telefon , anlamadım gerçekten , diğer oyunları düşünemiyorum :/
Wipe yapmak zor geliyor hocam , dosya yedekleme de bir şeyler aksayıp , kişisel verilerimi kaybetme korkusu varKurulumdan sonra wipe işlemi yaptınız mı? Çünkü bende Subway, minion Rush vb oyunlarda hiç donma takılma yapmadı.
Biraz idare edeyim bakalım belki sorun varsa düzeltme güncellemesi gelir.
)Çok program devre dışı bıraktım, Ekran %13'tü, sabah %15, şimdi ise %48 oldu. Ne yapacağım? Ne yaptınız? (TEL: Rootsuz)Hee birde dün format attım.
Malesef öyle performans düşmesi var. Telefon ekran çipini kullanamıyor bu güncellemeden dolayı.
Wipe yapmak zor geliyor hocam , dosya yedekleme de bir şeyler aksayıp , kişisel verilerimi kaybetme korkusu varBiraz idare edeyim bakalım belki sorun varsa düzeltme güncellemesi gelir.
çok sıkıntı çıkarırsa son çare Wipe yaparız artık
)
Nasıl ekran çipini kullanamıyor ?
- Bu arada knox'a dosya aktarma şansımız yok mu ? Normal oturumda ki resimleri filan geçiremezmiyiz ?
4.4.2 pil değerleri:
Çok program devre dışı bıraktım, Ekran %13'tü, sabah %15, şimdi ise %48 oldu. Ne yapacağım? Ne yaptınız? (TEL: Rootsuz)Hee birde dün format attım.

4.4.2 pil değerleri: