------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

192837192837

Üye
Günde 2'şer saat oyun, 1'er saat internet 10larca defa konuşma ve 10larca defa msj, 2 gün gidiyordu; şimdi sabah 7'de şarjdan çıkarıp akşam 7 gibi tekrar şarja takıyorum, ne performans artışı var nede yeni bişe tamamen negatif durum söz konusu..

Son düzenleme:

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Günde 2'şer saat oyun, 1'er saat internet 10larca defa konuşma ve 10larca defa msj, 2 gün gidiyordu; şimdi sabah 7'de şarjdan çıkarıp akşam 7 gibi tekrar şarja takıyorum, ne performans artışı var nede yeni bişe tamamen negatif durum söz konusu..

Bende Full Oyun oynayan birisiyim eskiden %20 giderken (okul 6 saat ve ben toplamda 1-1,5 saat oynuyorum) şimdi %40 gidiyor.

Anil-D

Anil-D

Üye
abi invalit script yaziyor telefonda napmam lazim

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
@Nextman abi omega rom ile wanamlite rom arasında ne gibi farklar var? hangisini önerirsin ?@Nextman abi omega rom ile wanamlite rom arasında ne gibi farklar var? hangisini önerirsin ?

best tiger

Üye
Arkadaşlar rom yedekledim diyelim başka bi rom attım telefona ve beğenmedim yedekledigim romu kurarken wipe işlemlerini yapıyor muyuz

ANIL

ANIL

Admin
4.4.2 pil değerleri:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: muratvemine, .caner. ve eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
4.4.2 pil değerleri:

supermis pil suren

• Beğen
Tepkiler: ANIL

best tiger

Üye
Şimdi knox bende yüklü arada bi kullanıyorum telefonu rootlasam sıkıntı çıkarır mı veya romda

eminde

eminde

Üye
4.4.2 pil değerleri:

Sayın yöneticim tıpkısının aynısı

azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
Knox'a dosya aktarımı nasıl yapılıyor ? Bu arada 4.4.2 görünüş olarak gayet hoş olmuş ;) Yalnız performansta düşme var galiba Subway de bile kasıyor telefon , anlamadım gerçekten , diğer oyunları düşünemiyorum :/

Son düzenleme:
baby_face_

baby_face_

Üye
Knox'a dosya aktarımı nasıl yapılıyor ? Bu arada 4.4.2 görünüş olarak gayet hoş olmuş ;) Yalnız performansta düşme var galiba Subway de bile kasıyor telefon , anlamadım gerçekten , diğer oyunları düşünemiyorum :/
Kurulumdan sonra wipe işlemi yaptınız mı? Çünkü bende Subway, minion Rush vb oyunlarda hiç donma takılma yapmadı.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
4.4.2 pil değerleri:

Çok program devre dışı bıraktım, Ekran %13'tü, sabah %15, şimdi ise %48 oldu. Ne yapacağım? Ne yaptınız? (TEL: Rootsuz)Hee birde dün format attım.

Malesef öyle performans düşmesi var. Telefon ekran çipini kullanamıyor bu güncellemeden dolayı.

azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
Kurulumdan sonra wipe işlemi yaptınız mı? Çünkü bende Subway, minion Rush vb oyunlarda hiç donma takılma yapmadı.
Wipe yapmak zor geliyor hocam , dosya yedekleme de bir şeyler aksayıp , kişisel verilerimi kaybetme korkusu var :D Biraz idare edeyim bakalım belki sorun varsa düzeltme güncellemesi gelir. ;) çok sıkıntı çıkarırsa son çare Wipe yaparız artık :))

Çok program devre dışı bıraktım, Ekran %13'tü, sabah %15, şimdi ise %48 oldu. Ne yapacağım? Ne yaptınız? (TEL: Rootsuz)Hee birde dün format attım.

Malesef öyle performans düşmesi var. Telefon ekran çipini kullanamıyor bu güncellemeden dolayı.

Nasıl ekran çipini kullanamıyor ?

- Bu arada knox'a dosya aktarma şansımız yok mu ? Normal oturumda ki resimleri filan geçiremezmiyiz ?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Wipe yapmak zor geliyor hocam , dosya yedekleme de bir şeyler aksayıp , kişisel verilerimi kaybetme korkusu var :D Biraz idare edeyim bakalım belki sorun varsa düzeltme güncellemesi gelir. ;) çok sıkıntı çıkarırsa son çare Wipe yaparız artık :))

Nasıl ekran çipini kullanamıyor ?

- Bu arada knox'a dosya aktarma şansımız yok mu ? Normal oturumda ki resimleri filan geçiremezmiyiz ?

Yani telefon ekran çipinin (ekran kartı gibi) tam performansından yararlanmıyor.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Omega Rom V20 Hazırlanıyor güzel bişey çıkacakmi bakalim

Karanlık97

Karanlık97

Üye
4.4.2 pil değerleri:

Şimdi %74'te. :dry:

manguru022

manguru022

Üye
4.4.2 pil değerleri:

Aynen benimkide hep %50 lerde sizinki nasıl %28 de oluoyr ne yapmamız gerekiyor hocam ? Yardımcı olur musun

ANIL

ANIL

Admin
Bende kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım. Parlaklık son ayarda değil o yüzden fark olabilir. Onun haricinde ekstra bir ayar yapmadım.

Üst Alt