dediğim gibi beklemek istemiyorsaniz sammobilede indirip odinle flaslamakTanıdık telefoncudan alınmıştı 2 tane s4 yaklaşık 5 ay önce ...
Kutusunda orjinal cihazdı .
fonotel garantiliymiş cihazlar .
dediğim gibi beklemek istemiyorsaniz sammobilede indirip odinle flaslamak
o kadar zor degil yapamiyosaniz yardim edebilirimHiç anladığım bir olay değil ki ...
o kadar zor degil yapamiyosaniz yardim edebilirim
Nexman hocamın bu konuda güzel bir videosu var bende ilk defa bugün yaptım ve 10 dakika bile sürmedi, korkmanız gereken bir durum yok bence deneyin.Hiç anladığım bir olay değil ki ...
Nexman hocamın bu konuda güzel bir videosu var bende ilk defa bugün yaptım ve 10 dakika bile sürmedi, korkmanız gereken bir durum yok bence deneyin.
Tam sopalıkLink atar mısın ?
hiç izlemedinmi ? 
Tam sopalıkhiç izlemedinmi ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yok @DiaBLoS iyi tanır dalgınlığına gelmiştir.Nextman üstadı tanımıyorlar denemekki abi![]()

Arkadaşlar telefonumu rootlasam mesela ilerde Android 4.5 geldi bunu odinle kurabilir miyiz rootlu cihaza

daha adam odini bilmiyor
seni dünayaya odinle yüklediler zaten dimidowland moda nasil alsin abi dedim sayac sifirlama biliyonmu dedim o ne dediye şok olsun
root gidiyor mu peki o zaman. Artık android i özgürce kullanmak istiyorum. Çok sağolSon bi sorum daha olacak onlarca bilgi var araştırınca ama direk cevap almak güzel olduğundan tercubelerinizden soruyorum. Rom atınca IMEI uçuyor mu klon IMEI değil bende bunuda cevaplandırır mısınızevet. tabi 4.4.2 ve 4.3te root yaparsan sayaç artar. kimin umrunda. servis desinki sayaç 1 cihazınız garanti dışı bi Osmanlı tokadı atarız![]()