Senyor Keş
Üye
hocam teşekkürler peki ben anlamıyorumda nasıl yapacam bu orjinal 4.3 romunu nasıl nerden indiricem lin verirmisiniz acaba?
linki vermesine veririm de odin kullanmayı bilmeniz lazım bu işlem için
hocam teşekkürler peki ben anlamıyorumda nasıl yapacam bu orjinal 4.3 romunu nasıl nerden indiricem lin verirmisiniz acaba?
valla bilmiyorum hiç denemedim ama sitede videolu anlatımlı varsa yaparım izleyerek okuyarak heralde.
tamam hocam bekliyorum .
hocam bunlardan birini indirdim ama hatırlamıyorum ikiside aynımı ozman 4.4.2yi atayım direk sizin dediginiz gibi amahocam ozman oynanmamış orjinal türkiyeye gelen güncellemeyi atayım bu dogrumu yoksa tkrar indireyimmi bide sayaç sıfırlanmaz dimi güncellersem bide bu root atabiliyormuyuz kinkong rootla 4.4.2 ye gecersem acabaSes Açma + menu +power tuşuna wipe den telefona format atmak için CWM bsed Rocevery v6 diye cıkıyor cince yazıyor hocam formatta atamıyorum önce silecektim herşeyi anlamadım ki neden böye olmuş ki bu yardım edecek varmı arkadaşlarSes Açma + menu +power tuşuna wipe den telefona format atmak için CWM bsed Rocevery v6.0.4.4 bu cıkıyor cince yazıyor neden öye olmuş anlamadım bi yardım edin lütfen :SÜzgünüm, cihazınızda rootu kaldırmış olsanız bile sayaç artmış. Anladığım kadarıyla root yaptıktan sonra custom rom yüklediniz. Bu sayacı geri çeviremez hâle getirir.
Türkiye 4.4.2 orjinal rom :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yada
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu Odin ile yükleyin.
Allah c.c razı olsun hocam teşekkür ederim direk 4.4.2yimi at diyorsunuz öyemi yapayım ki .
Allah c.c razı olsun hocam teşekkür ederim direk 4.4.2yimi at diyorsunuz öyemi yapayım ki .
hocam bunlardan birini indirdim ama hatırlamıyorum ikiside aynımı ozman 4.4.2yi atayım direk sizin dediginiz gibi amahocam ozman oynanmamış orjinal türkiyeye gelen güncellemeyi atayım bu dogrumu yoksa tkrar indireyimmi bide sayaç sıfırlanmaz dimi güncellersem bide bu root atabiliyormuyuz kinkong rootla 4.4.2 ye gecersem acabaSes Açma + menu +power tuşuna wipe den telefona format atmak için CWM bsed Rocevery v6 diye cıkıyor cince yazıyor hocam formatta atamıyorum önce silecektim herşeyi anlamadım ki neden böye olmuş ki bu yardım edecek varmı arkadaşlarSes Açma + menu +power tuşuna wipe den telefona format atmak için CWM bsed Rocevery v6.0.4.4 bu cıkıyor cince yazıyor neden öye olmuş anlamadım bi yardım edin lütfen :S
evet hocam sayaç aktif 4.3 kurulu evet o wip yeri neden öyle olmuş onuda anlamadım.
Ses Açma + menu +power tuşuna wipe den telefona format atmak için CWM bsed Rocevery v6.0.4.4 böyle cıkıyor evet bu programla geliyor öyle degildi biay önce öye format attım normaldi hocam şunun burasınıda düzeltemeden içim rahat etmez yükledigim bi programdanmı omu acılıyor acaba
kardeşim bi link versen senide yordum hakkını helal et şunu halledeyim bis ana zahmet
kardeşim cok sagol oldu ama bu kendi şurdaki orjinal hali degil ama neden ki acaba? -----Galaxy S4 GT- 9500/9505 Hard Reset Atma Anlatımı----- - MaxiCep yani şurdaki resimdeki gibi hocam
kardeşim cok sagol oldu ama bu kendi şurdaki orjinal hali degil ama neden ki acaba? -----Galaxy S4 GT- 9500/9505 Hard Reset Atma Anlatımı----- - MaxiCep yani şurdaki resimdeki gibi hocam