------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz580

yavuz580

Üye
Hım güzel bişeymiş hocam aslın ama benim için önemli olan mesela dedigin bu WanamLite. attım telefona orjinalligini bozmuyor dimi atıyorum satacam sorun cıkarmaz yani bu orjinal degil falan demezler dimi benim için önemli olan o ve kardeşim dedigin gibiyse sana zahmet bu WanamLite. link varsa eger anlamatlı atayım teelfona sendemi bu WanamLite. kullanıyorsun.?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Hım güzel bişeymiş hocam aslın ama benim için önemli olan mesela dedigin bu WanamLite. attım telefona orjinalligini bozmuyor dimi atıyorum satacam sorun cıkarmaz yani bu orjinal degil falan demezler dimi benim için önemli olan o ve kardeşim dedigin gibiyse sana zahmet bu WanamLite. link varsa eger anlamatlı atayım teelfona sendemi bu WanamLite. kullanıyorsun.?

tabiki orjinalligi gider. zaten şuanda senin telefon garanti kapsamı dışında. ama satmaya çalışsan telefoncular anlamaz sayaca bakmazlar yani. söyle yap telefonu satacagun zaman orjinal romu geri yuklersin ve evet bende wanamlite kullanıyorum ama baştan soylim wanamlitenin orjinal romdan neredeyse hiç farkı yok

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
hım hocam ozman ben böyle kullanayım çok teşekkür ederim zaten satmayı düşünüyorum şuan orjinal room dimi benim attıgım kardeşim bide benim root yapmam lazım 4.4.2de root olmuyormuş dogrumu sen bilirsin varsa eger nasıl yapabilirim sana zahmet bide buna yardımcı olursan başını cok agrıttım gercekten Hakkını Helal et.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hım hocam ozman ben böyle kullanayım çok teşekkür ederim zaten satmayı düşünüyorum şuan orjinal room dimi benim attıgım kardeşim bide benim root yapmam lazım 4.4.2de root olmuyormuş dogrumu sen bilirsin varsa eger nasıl yapabilirim sana zahmet bide buna yardımcı olursan başını cok agrıttım gercekten Hakkını Helal et.

neden olmasın yahu tabiki oluyor benim konuya bak orda var

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
arkadaşım baktım konuna link falan vermişin programı indir diye video falan bu dimi videoyu falan indiirdim programı buysa deniyorum Kingo Android ROOT bunu.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşım baktım konuna link falan vermişin programı indir diye video falan bu dimi videoyu falan indiirdim programı buysa deniyorum Kingo Android ROOT bunu.

dostum ne gerek var kingoya Odinle yap işte rootu

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
şimdi sana sormayada cekiniyorum artık nasıl diye sormaya cekiniyorum kardeşim valla :)

eroskop100

eroskop100

Üye
Arkadaşlar 4.4.2 direk odinle flaslayınca sayaç artmıyor değil mi ? Ben telefondan güncelledim şimdi bi tanıdığa yapıvereceğim işimi sağlama alayım :D

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
valla kardeşim ben yaptım benim sayaç zaten birdi bakmadım bu kitkatıda attım ya belkide 2olmuştur :D

eroskop100

eroskop100

Üye
4.3 e geçtikten sonra root rom işini bırakınca bi sorayım dedim belki değişmiştir :D

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
Valla benim de pek bilgim yok ama Asabi arkadaşa sor o da cıktımı ne yok cevap gelmedi e ne yapsın kafasını şişirdim kaç saattir sagolun baya yardımcı oldu :D

• Beğen
Tepkiler: eroskop100
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Valla benim de pek bilgim yok ama Asabi arkadaşa sor o da cıktımı ne yok cevap gelmedi e ne yapsın kafasını şişirdim kaç saattir sagolun baya yardımcı oldu :D

Estağfurullah. Hayır sayaç 2 olmaz daima 1 olarak kalır. sorun varsa alayım :D

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
kardeşim sagolın pc kapandıda yeni açtım bu odinle rootu nasıl atacam kardeşim ne onuda söylersen seni rahat burakacam :D

yavuz580

yavuz580

Üye
hemen deniyorum kardeşims agolsunkardeşim root oldu galiba süper su geldi yaptım dedigin gibi bide altta bişey var knox diye onu yapmadım GT-I9500-CWM-6.0.4.6 dosyayı ne işe yarıyor işte bu wipe modunda bu vardı çince geliyor sen öbür alt versiyon verdin düzelmişti bunu bi sorayımda ona göre yapayım dedimçok teşekkür ederim kardeşim yardımların için Allah razı olsun görüşmek üzre hayırlı akşamlar Selam Ve Dua ile kal.

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar size bi iki sorum olacak, foruma da göz attım ama sorularımın karşılığını tam alabilmiş değilim.

Öncelikle size cihazımdan bahsetmek istiyorum: Yurt dışından İran'dan aldım, üzerinde kendi orjinal yazılımı yüklü,

hiç bir şekilde root yapmadım zaten yapmayıda bilmiyorum. Şimdi soruma geleyim.
1) Şuan üzerinde mevcut olan 4.3 den odin ile Tr sürüm 4.4.2 ye geçebilirmiyim?
2) Geçtikten sonra Tr sürümlerine güncelleme geldiği zaman bunu Kies yada Telden görebilirmiyim?
3) Malum cihaz yurtdışından geldi ve pasaport kayıtlı. Tr sürümüne geçtikten sonra bu konuda bir sıkıntı yaşarmıyım?

Bu soruların cevabını sağlıklı şekilde alırsam odin ile Tr sürümünü yüklemek istiyorum.

Garanti kapsamı dışında kalması önemli değil, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Arkadaşlar size bi iki sorum olacak, foruma da göz attım ama sorularımın karşılığını tam alabilmiş değilim.

Öncelikle size cihazımdan bahsetmek istiyorum: Yurt dışından İran'dan aldım, üzerinde kendi orjinal yazılımı yüklü,

hiç bir şekilde root yapmadım zaten yapmayıda bilmiyorum. Şimdi soruma geleyim.
1) Şuan üzerinde mevcut olan 4.3 den odin ile Tr sürüm 4.4.2 ye geçebilirmiyim?
2) Geçtikten sonra Tr sürümlerine güncelleme geldiği zaman bunu Kies yada Telden görebilirmiyim?
3) Malum cihaz yurtdışından geldi ve pasaport kayıtlı. Tr sürümüne geçtikten sonra bu konuda bir sıkıntı yaşarmıyım?

Bu spruların cevabını sağlıklı şekilde alırsam odin ile Tr sürümünü yüklemek istiyorum.

Garanti kapsamı dışında kalması önemli değil, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

bak dostum. telefonu kingo android root ile rootla sayaci artırmaz. sonra csc changer ile cscyi TUR yap ve cihaz fabrika ayarlarına dönecek sonra 4.4.2 güncellemesi gözükecek

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
baby_face_

baby_face_

Üye
bak dostum. telefonu kingo android root ile rootla sayaci artırmaz. sonra csc changer ile cscyi TUR yap ve cihaz fabrika ayarlarına dönecek sonra 4.4.2 güncellemesi gözükecek
Daha mı zahmetsiz ve yukarıdaki bahsettiğim sorunlar olmayacak mı?

Üst Alt