Senyor Keş
Üye
hocam şimdi benim indirdigim bu ismi orjinal dimi bi arkadaş burdan verdi indirdim ismi böyle yazıyor TUR-I9500XXUFNB4-20140319182453 ve cwmye gir wipelerin hepsini yap demişsin ya yine ses acma menu tuşu acçma tuşuna girecem hepsini format gibi yapacammı ben odini bilmiyorum ve sen tarif ettin daha yeni yaptım o dedigini hocam video gibi bişey varmı sitede valla yapmam ki ben yazmayla kafam zor alır sonra telefonu komple çöp ederim![]()
evet orjinal. zip dosyasının içindekileri boş bi klasöre çıkart hani XXUFNB4 TUR yazan 1.5 gb lik indirdiğin tr romu. sonra dediğim gibi cwm moda girip wipe data wipe cache partition yap sonra advanced denen yere gir ses tuşları ile oradan da fix permissions ve wipe dalvik cache yap. sonra cihazı seskisma güç tuşu ve orta tusa 10 saniye basılı tut ekran gelene kadar. karşına gelen warning ekranında volume up yap ve cihazı pcye bağla. odin v3.09 programini yönetici olarak calistir ve AP kısmına boş bi klasöre çıkarttigin 2gblik rom dosyasını seç ve starta bas