------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hocam şimdi benim indirdigim bu ismi orjinal dimi bi arkadaş burdan verdi indirdim ismi böyle yazıyor TUR-I9500XXUFNB4-20140319182453 ve cwmye gir wipelerin hepsini yap demişsin ya yine ses acma menu tuşu acçma tuşuna girecem hepsini format gibi yapacammı ben odini bilmiyorum ve sen tarif ettin daha yeni yaptım o dedigini hocam video gibi bişey varmı sitede valla yapmam ki ben yazmayla kafam zor alır sonra telefonu komple çöp ederim :)

evet orjinal. zip dosyasının içindekileri boş bi klasöre çıkart hani XXUFNB4 TUR yazan 1.5 gb lik indirdiğin tr romu. sonra dediğim gibi cwm moda girip wipe data wipe cache partition yap sonra advanced denen yere gir ses tuşları ile oradan da fix permissions ve wipe dalvik cache yap. sonra cihazı seskisma güç tuşu ve orta tusa 10 saniye basılı tut ekran gelene kadar. karşına gelen warning ekranında volume up yap ve cihazı pcye bağla. odin v3.09 programini yönetici olarak calistir ve AP kısmına boş bi klasöre çıkarttigin 2gblik rom dosyasını seç ve starta bas

Karanlık97

Karanlık97

Üye
hocam şimdi benim indirdigim bu ismi orjinal dimi bi arkadaş burdan verdi indirdim ismi böyle yazıyor TUR-I9500XXUFNB4-20140319182453 ve cwmye gir wipelerin hepsini yap demişsin ya yine ses acma menu tuşu acçma tuşuna girecem hepsini format gibi yapacammı ben odini bilmiyorum ve sen tarif ettin daha yeni yaptım o dedigini hocam video gibi bişey varmı sitede valla yapmam ki ben yazmayla kafam zor alır sonra telefonu komple çöp ederim :)

Benim verdiğimi kastediyorsan evet orjinal el değmemiş direk Samsung Service sitesinden.

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
tamam hocam Bismillah dedigin gibi yapayım inşaAllah olur cok teşekkür ederim yardımların için sonucu yazarım buraya bide bende odin 3.07si var onunla yapsam olurmu.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
tamam hocam Bismillah dedigin gibi yapayım inşaAllah olur cok teşekkür ederim yardımların için sonucu yazarım buraya bide bende odin 3.07si var onunla yapsam olurmu.

hayır odin v3.09 ile yap

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
e
Benim verdiğimi kastediyorsan evet orjinal el değmemiş direk Samsung Service sitesinden.
evet kardeşim sagolsın indirmiştim Allah razı olsun deneyecem yapmayı ama yapabilirsem. cok sagolun.
hayır odin v3.09 ile yap
tamam arkadaşım dur indirip dediklerini yapmaya başlıyorum yazarım sonucu cok teşekkür ederim.yok sadece sordum arkadaşada kardeşim ben anlamadıgım için belki yanlış bişey indiririm koyarım diye çünki odin işini format ilk defa atacam yanlış yapmayım diye sordum ve şimdi senin verdigini atamayaca çalışcam başarabilirsem.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
e

evet kardeşim sagolsın indirmiştim Allah razı olsun deneyecem yapmayı ama yapabilirsem. cok sagolun.
tamam arkadaşım dur indirip dediklerini yapmaya başlıyorum yazarım sonucu cok teşekkür ederim.yok sadece sordum arkadaşada kardeşim ben anlamadıgım için belki yanlış bişey indiririm koyarım diye çünki odin işini format ilk defa atacam yanlış yapmayım diye sordum ve şimdi senin verdigini atamayaca çalışcam başarabilirsem.
odinle flash atan bir kac video seyret zor birsey degil.

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
çok sagol kardeşim oldu dedigin gibi yaptım bide root varmı atabiliyormuyuz telefona kingkongla rootla atsam oluyormu acaba?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
çok sagol kardeşim oldu dedigin gibi yaptım bide root varmı atabiliyormuyuz telefona kingkongla rootla atsam oluyormu acaba?

bi dene istersen. ama zaten senin sayac artık bence stok Romda durma custom rom filan yükle

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
o nasıl yapacam hocam tarif edersen onuda yapayım bari yapmışken ama benim kinde dowlanda girince costıom yazıyor baktım öyleydi

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
o nasıl yapacam hocam tarif edersen onuda yapayım bari yapmışken ama benim kinde dowlanda girince costıom yazıyor baktım öyleydi

boşver orayı takma. Forumda konularım var omega romu yüklebilirsin mesela

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
hocam linkini verde sana zahmet onuda yapayım iyi oluyor böyle valla rom rot falan :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hocam linkini verde sana zahmet onuda yapayım iyi oluyor böyle valla rom rot falan :)

biraz araştır yav hep beleş hep beleş nereye kadar arat forumda "Galaxy S4 4.4.2 Tüm Sürümler/Custom Romlar Burada"

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
ya hocam valla anlamıyorum diye soruyorum ne güzel sende sevapa giriyorsun işte :) tamam bakayım da yapayım cok sagol kardeşim yordum senide :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
  • Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
Estagfirullah yukardaki arama yerine bu dedigini yazıyorum Galaxy S4 4.4.2 senin yazdıkların cıkıyor ne becerikliyim dimi :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
  • Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
Valla ciddiyim böyle yazdım kısalattım falan "Galaxy S4 4.4.2 Tüm Sürümler/Custom Romlar Burada ama onu yazcınca hep sen cıkıyorsun baya popölersin arkadaşım :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Valla ciddiyim böyle yazdım kısalattım falan "Galaxy S4 4.4.2 Tüm Sürümler/Custom Romlar Burada ama onu yazcınca hep sen cıkıyorsun baya popölersin arkadaşım :D

Estağfurullah forumda s4 i9500ün sesinu duyurabilmek için bi gıdım bişeyler paylastiysam ne mutlu bana

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
Allah razı olsun kardeşim gercekten kacgündür yazılım yok diyip duruyordu deli olmuştum telefonu kıracaktım nerdeyse valla attımda içim rahatladı sayende cok sagol şu rom diyorsun ya onu atınca ne oluyor telefona ben anlamıyorum inan sayende odinle falan hiiç işim olmadı anlamazdım da ögrenmiş oldum iyi oldu

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Allah razı olsun kardeşim gercekten kacgündür yazılım yok diyip duruyordu deli olmuştum telefonu kıracaktım nerdeyse valla attımda içim rahatladı sayende cok sagol şu rom diyorsun ya onu atınca ne oluyor telefona ben anlamıyorum inan sayende odinle falan hiiç işim olmadı anlamazdım da ögrenmiş oldum iyi oldu

custom rom herzaman stok romdan öndedir. Eğer sayacın artiksa durduğun kabahat bence. custom rom belirli geliştiriciler tarafından gerek orjinal rom gerek aosp tabanlı romlar icinde değişiklik yapma özelleştirme. performansini arttırma gibi şeylerin yapılıp cihazın performansıni ve görsel güzelliğini artırmak için cihaza kurulur. mesela Windows bi bilgisayara linux kurmak gibi düşün. ama custom rom aynı işletim sistemi üzerinde cihazı geliştirmeye yönelik yapılan iyileştirme düzenleme ve gelişmiş kişisellestirme olanağı sunuyor. yani birnevi cihazı tepeden tırnağa yöntebiliyorsun. custom roma gerek yok dersen de rootu bas keyfine bak. custom romlar arasında en temiz en stabil rom bence şuan WanamLite.

• Beğen

Üst Alt