------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hocam teşekkürler peki ben anlamıyorumda nasıl yapacam bu orjinal 4.3 romunu nasıl nerden indiricem lin verirmisiniz acaba?

linki vermesine veririm de odin kullanmayı bilmeniz lazım bu işlem için

• Beğen
Tepkiler: yavuz580

yavuz580

yavuz580

Üye
valla bilmiyorum hiç denemedim ama sitede videolu anlatımlı varsa yaparım izleyerek okuyarak heralde.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
  • Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
tamam hocam bekliyorum .

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
tamam hocam bekliyorum .

bu linkteki gereken adımlari takip et odij v3.07 indireceksin ardından 4.3 Türkiye firmware flaşlayacaksin 4.4.2yi görür. yada hiç uğraşma direk 4.4.2yi flaşla odinden

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
Allah c.c razı olsun hocam teşekkür ederim direk 4.4.2yimi at diyorsunuz öyemi yapayım ki .
Üzgünüm, cihazınızda rootu kaldırmış olsanız bile sayaç artmış. Anladığım kadarıyla root yaptıktan sonra custom rom yüklediniz. Bu sayacı geri çeviremez hâle getirir.

Türkiye 4.4.2 orjinal rom :

yada

Bunu Odin ile yükleyin.
hocam bunlardan birini indirdim ama hatırlamıyorum ikiside aynımı ozman 4.4.2yi atayım direk sizin dediginiz gibi amahocam ozman oynanmamış orjinal türkiyeye gelen güncellemeyi atayım bu dogrumu yoksa tkrar indireyimmi bide sayaç sıfırlanmaz dimi güncellersem bide bu root atabiliyormuyuz kinkong rootla 4.4.2 ye gecersem acabaSes Açma + menu +power tuşuna wipe den telefona format atmak için CWM bsed Rocevery v6 diye cıkıyor cince yazıyor hocam formatta atamıyorum önce silecektim herşeyi anlamadım ki neden böye olmuş ki bu yardım edecek varmı arkadaşlarSes Açma + menu +power tuşuna wipe den telefona format atmak için CWM bsed Rocevery v6.0.4.4 bu cıkıyor cince yazıyor neden öye olmuş anlamadım bi yardım edin lütfen :S

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Allah c.c razı olsun hocam teşekkür ederim direk 4.4.2yimi at diyorsunuz öyemi yapayım ki .

valla bana kalırsa öyle yap. 4.3u yükleyip üzerine 4.4.2 yükleyecegine direk 4.4.2 yükle daha iyi

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hocam bunlardan birini indirdim ama hatırlamıyorum ikiside aynımı ozman 4.4.2yi atayım direk sizin dediginiz gibi amahocam ozman oynanmamış orjinal türkiyeye gelen güncellemeyi atayım bu dogrumu yoksa tkrar indireyimmi bide sayaç sıfırlanmaz dimi güncellersem bide bu root atabiliyormuyuz kinkong rootla 4.4.2 ye gecersem acabaSes Açma + menu +power tuşuna wipe den telefona format atmak için CWM bsed Rocevery v6 diye cıkıyor cince yazıyor hocam formatta atamıyorum önce silecektim herşeyi anlamadım ki neden böye olmuş ki bu yardım edecek varmı arkadaşlarSes Açma + menu +power tuşuna wipe den telefona format atmak için CWM bsed Rocevery v6.0.4.4 bu cıkıyor cince yazıyor neden öye olmuş anlamadım bi yardım edin lütfen :S

hocam sende sayaç aktif ve 4.3 mü kurulu?

yavuz580

yavuz580

Üye
evet hocam sayaç aktif 4.3 kurulu evet o wip yeri neden öyle olmuş onuda anlamadım.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
evet hocam sayaç aktif 4.3 kurulu evet o wip yeri neden öyle olmuş onuda anlamadım.

çince olmasi cok ilginc ayrıca sana tavsiyem sayacın artık ise 4.4.2ye geçme. 4.3 için çok güzel custom romlar var tabi istege bağlı

yavuz580

yavuz580

Üye
Ses Açma + menu +power tuşuna wipe den telefona format atmak için CWM bsed Rocevery v6.0.4.4 böyle cıkıyor evet bu programla geliyor öyle degildi biay önce öye format attım normaldi hocam şunun burasınıda düzeltemeden içim rahat etmez yükledigim bi programdanmı omu acılıyor acaba

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ses Açma + menu +power tuşuna wipe den telefona format atmak için CWM bsed Rocevery v6.0.4.4 böyle cıkıyor evet bu programla geliyor öyle degildi biay önce öye format attım normaldi hocam şunun burasınıda düzeltemeden içim rahat etmez yükledigim bi programdanmı omu acılıyor acaba

cwm recovery 6.0.4.5i flaşla. xda forum da konusu var. odinden PDA bölümüne koy flasla cwm 6.0.4.5i düzelir recovery.

yavuz580

yavuz580

Üye
kardeşim bi link versen senide yordum hakkını helal et şunu halledeyim bis ana zahmet

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
kardeşim bi link versen senide yordum hakkını helal et şunu halledeyim bis ana zahmet

telefonu download moda alıp volume up yap sonra odinden cwm dosyasını PDA bölümune koyup flaşla tamamdır

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaslar WanamLite v4 yuklemeden önce format system format sdcard filan onları yapacak miyiz?

yavuz580

yavuz580

Üye
gördünüzmü hocam linkteki gibiydi benim ki bu verdiginizde degişik bişey

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
kardeşim cok sagol oldu ama bu kendi şurdaki orjinal hali degil ama neden ki acaba? -----Galaxy S4 GT- 9500/9505 Hard Reset Atma Anlatımı----- - MaxiCep yani şurdaki resimdeki gibi hocam

kendi orjinal hali olmasını istiyorsan 4.3u tekrar flaslayacaksin gelgelelim şimdi cwmye gir wipelerin hepsini yap advanced kısmından fix permissions ve wipe dalvik cacheyi de yap daha sonra cihazı recovery modda iken download moda al ve odine indirdiğin 4.4.2 Türkiye yazılımını koy flaşla

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
hocam şimdi benim indirdigim bu ismi orjinal dimi bi arkadaş burdan verdi indirdim ismi böyle yazıyor TUR-I9500XXUFNB4-20140319182453 ve cwmye gir wipelerin hepsini yap demişsin ya yine ses acma menu tuşu acçma tuşuna girecem hepsini format gibi yapacammı ben odini bilmiyorum ve sen tarif ettin daha yeni yaptım o dedigini hocam video gibi bişey varmı sitede valla yapmam ki ben yazmayla kafam zor alır sonra telefonu komple çöp ederim :)

Üst Alt