Nextman
Emekli Yönetici
Evetyazdigim gibi yapicam degilmi degilmi abi
Evetyazdigim gibi yapicam degilmi degilmi abi
Tmm 2 saat sonra yaparim
Abi romu 4.2.2 yapsanaBen sizlerede dedim Benim rom ismim belli fırsat bulursam yapar yayınlarım ama sadece Bizim için.
Her rom editlenir ne amaçla olduğunu bağlı![]()

4.2.2 mi kaldı CanerAbi romu 4.2.2 yapsana
Benim cihaz.
zaten custom olmuşunRootdan o rootdan4.2.2 mi kaldı Canerzaten custom olmuşun
en azından sayaç yok 
Ne hatası açıklar mısınabi yardım edin hata verdiacil ilkte vermedi 2.de verdi nolur yardım edin acılmıyoroff ya aksilikler beinmi bulur hep nabıcam ben abi bitek sen yardım edebilirsin
Butür bilgileri özelden verin mesajını düzelttimbeceremiyorum hic offf
abi sistemin böyle olmasi normalmi
root yapamadim cihazi çökerttim 2 kere odinden yukleme yaparken ilkte iyidi 2.de hata verdi tel acilmadi felan sonra onuda halleddim ama sarj düzelmedi az gidiyor hemde cok az hiç bir sey yüklemedim bakalim 3 sarj sonra ne olacakmevzuyu anlamadım sen rootu yaptınmı dün akşam bide sorun nedir ?
hic bir sey yüklü değilki bir saatte kullanmadan %7 yemesi bence garip bakicam artik olmadi o batery bin dosyasini silicem abiBatarya sürende sorun yok sorun anlık ani düşüşlerde olur senin verdiğin görsellerde böyle bir durum söz konusu değil cihaza boş yere daha fazla yükleme yapma stabil olduğunu anlayamazsın.
Bak bu mesajını yazan çok kişi oldu senden ricam konuda arattır nedemek istediğimi anlarsın.Sen bilirsin cihaz senin ama bin dosyasını sildiğindede göreceksinki faydası olmaz.hic bir sey yüklü değilki bir saatte kullanmadan %7 yemesi bence garip bakicam artik olmadi o batery bin dosyasini silicem abi
Öyle diyosan yapmayayim o zaman abi bir hafta bir şey yüklemeden kullanayim bi bakayim belkide sistem oturmaya çalisiyordumBu arada abi telefon uçak modunda daha hizli şarj oluyor neden abiBak bu mesajını yazan çok kişi oldu senden ricam konuda arattır nedemek istediğimi anlarsın.Sen bilirsin cihaz senin ama bin dosyasını sildiğindede göreceksinki
faydası olmaz.
hayir yok ama bende tus kilidi düzelmedi ya rusdaykende böyleydi gec aciliyor