------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
ya rootlucam artik ama korkuyorum

Anil-D

Anil-D

Üye
Ya Anıl yeter ya rootluyorsan rootla cihazın sorunsuz niye sorun yaratiyorsun
sıkıldım böyle durmaktan o yüzden ama korku var icimdejig mi jtagmi alip Adanayami gitsem Sait abinin yanina napsam

• Beğen
Tepkiler: .caner.
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
sıkıldım böyle durmaktan o yüzden ama korku var icimdejig mi jtagmi alip Adanayami gitsem Sait abinin yanina napsam
Senin cihaz düz 9500 modeli mi?
9505i ise (xxufna1)romu yükle cihazın sorunsuz çalışsın, batarya olsun ekran olsun tamamen sorunsuz,

.caner.

.caner.

Üye
9500 çoğunluk anilda 9500

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Senin cihaz düz 9500 modeli mi?
9505i ise (xxufna1)romu yükle cihazın sorunsuz çalışsın, batarya olsun ekran olsun tamamen sorunsuz,
batarya sorunlu degilmis zaten ben romu yeni yukledigim icin az gidiyor dedim tus kiliti sorunu 4.4.2 lerin hepsinde var telefonumda Allaha sükür hic bir sorun yok cihazim 9500 sayac 0 lama olmadigi icin bekliyoruz

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Bu sayaç meselesini neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz? Garanti kapsamından çıkacak diye mi?

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
tamam ozaman bende tobago 4.4.2 yüklüyorum

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Bu sayaç meselesini neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz? Garanti kapsamından çıkacak diye mi?
ben daha yeni sayilirim bir sey pek bilmiyorum o yüzden önceden bir s2 vardi ama o kolay gibiydi

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Bende kullandım s2 ama onu hiç bozmadım, orjinal nasılsa öyle kullandım, s4un ise canına okuyorum,

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Anil-D

Anil-D

Üye
peki sende garanti yokmu

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Garanti benim kendim, servise giden telefonların çoğunluğunu zaten kullanıcı hatası diye garanti kapsamına almıyorlar,

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve Anil-D
serhat_002

serhat_002

Üye
slm arkadaşlar ı9500 modeli s4 e rus 4.4.2yi yükledim ve ön kamerada kamera başarısız hatası alıyorum. wipi factory reset ve wide data partition yaptım romu tekrar yükledim rus romu kaldırıp hindistan için gelen 4.4.2yi de yükledim ama düzelme olmadı... sorun ne olabilir...?

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Donanımsal hatalar hariç sisteme ait hataların hepsini düzeltiyorum,

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
slm arkadaşlar ı9500 modeli s4 e rus 4.4.2yi yükledim ve ön kamerada kamera başarısız hatası alıyorum. wipi factory reset ve wide data partition yaptım romu tekrar yükledim rus romu kaldırıp hindistan için gelen 4.4.2yi de yükledim ama düzelme olmadı... sorun ne olabilir...?
romu yukledikten sonra wipe islemelerini yap. sonra normal kullanmaya basla.
Donanımsal hatalar hariç sisteme ait hataların hepsini düzeltiyorum,
medusa box mu var?

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Hayır Medusa box yok, sadece yaptığım her işlemde daha öncesinde sistem yedeği mutlaka alırım,

Üst Alt