------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
abi 4.2.2 editlenirmi

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bootloaderi içinden çıkarıp 4.2.2 editleme diyor galiba abi

Anil-D

Anil-D

Üye

abi bu rom rusa göre berbat geldi bana yoksa sistemmi oturmadim baksana sarja 5 saat 20 dkdan asagi inmeyen ben düştüm sence bi yorum alayim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yorum kısa ve öz sürekli yüklemelerde oluşan kalıntı dosyalardan kaynaklı oluyor malesef root gerekli oda artık sayaç işi çözülene kadar ya beklersin yada temiz kurulum yaparsın.Geçenlerde sorduğunuz battery.bin dosyası şu an silinmeli mesela :oke:

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Yorum kısa ve öz sürekli yüklemelerde oluşan kalıntı dosyalardan kaynaklı oluyor malesef root gerekli oda artık sayaç işi çözülene kadar ya beklersin yada temiz kurulum yaparsın.Geçenlerde sorduğunuz battery.bin dosyası şu an silinmeli mesela :oke:
Vay be o zaman kilit sorunu icin napmaliyim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vay be o zaman kilit sorunu icin napmaliyim
Sıfırlama ve dediğim gibi gençler siz beklemiyorsunuz cihazın stabil olup olmadığını anlamak için hiçbir uygulama yüklemeden 3 şarj süresi (yani 3 defa şarj edilme süresi ) beklemelisiniz.

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
rusya romundada bug var. ekran süresi yanlış gozukuyor Anıl bi baksana senim 442dede öyle mi

Anil-D

Anil-D

Üye
Sıfırlama ve dediğim gibi gençler siz beklemiyorsunuz cihazın stabil olup olmadığını anlamak için hiçbir uygulama yüklemeden 3 şarj süresi (yani 3 defa şarj edilme süresi ) beklemelisiniz.
abi unutuyorum onu tmm bu sefer yapicam temiz kurulum nedir nasil yapilir yapayimda 3 kez sarj dolsun bakalim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi unutuyorum onu tmm bu sefer yapicam temiz kurulum nedir nasil yapilir yapayimda 3 kez sarj dolsun bakalim
Öyle değil kardeşim önce dediğim gibi kurulum öncesi cihazı recovery modda sıfırla iki adet wipe var onu yap sonra odin yükle yine sıfırlama yap ve kurulumu yap.Ama sakın uygulama yükleme :oke: 3 defa bataryayı doldur boşalt :oke:

Anil-D

Anil-D

Üye
Öyle değil kardeşim önce dediğim gibi kurulum öncesi cihazı recovery modda sıfırla iki adet wipe var onu yap sonra odin yükle yine sıfırlama yap ve kurulumu yap.Ama sakın uygulama yükleme :oke: 3 defa bataryayı doldur boşalt :oke:
Tam olarak söylemi wipe data partifion ve wipe factory reset yapicam odinden yuklucem gene 2 wipe yapicam ve odinden gene flaslicam öylemi data systemdeki battery bin sifirlanirmi peki?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tam olarak söylemi wipe data partifion ve wipe factory reset yapicam odinden yuklucem gene 2 wipe yapicam ve odinden gene flaslicam öylemi data systemdeki battery bin sifirlanirmi peki?
bin dosyası için bekle ozaman belli olur onun için root gerekli :oke:

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye

sonunda 5 saat oldu hayir bunda bug yok

Üst Alt