------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar ı9500 modeli s4 e rus 4.4.2yi yükledim ve ön kamerada kamera başarısız hatası alıyorum. wipi factory reset ve wide data partition yaptım romu tekrar yükledim rus romu kaldırıp hindistan için gelen 4.4.2yi de yükledim ama düzelme olmadı... sorun ne olabilir...?
Cihazda hafıza kartı varsa çıkartın.Anlatacağım şekilde cihazınız tamamen silinecek buna göre önlem alınız.Yapacağınız işlemlerde sorumluluk size ait olduğunu unutmayınız.Gelelim işleme

Cihaza yazılım yüklemeden önce recovery moda alın factory reset ve wipe dalvik işlemlerini yapın.Rus rom hariç başka bir rom indirin 4.4.2 olsun.Odin ile yükleyin sonrasında tekrar aynı işlemleri yapınız.Ve kontrol ediniz.Eğer sorun devam ediyorsa cihazınızdan donanımsal sorun var demektir.

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve .caner.
serhat_002

serhat_002

Üye
Cihazda hafıza kartı varsa çıkartın.Anlatacağım şekilde cihazınız tamamen silinecek buna göre önlem alınız.Yapacağınız işlemlerde sorumluluk size ait olduğunu unutmayınız.Gelelim işleme

Cihaza yazılım yüklemeden önce recovery moda alın factory reset ve wipe dalvik işlemlerini yapın.Rus rom hariç başka bir rom indirin 4.4.2 olsun.Odin ile yükleyin sonrasında tekrar aynı işlemleri yapınız.Ve kontrol ediniz.Eğer sorun devam ediyorsa cihazınızdan donanımsal sorun var demektir.

Saygılarımla.
hindistan romu var ama onda da türkçe dil desteği yok daha önce yüklemiştim... yine de söylediğinizi deniyorum hemen

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bazen indirdigimiz dosyanın md5 değeri bozulabilir.En son secenek root yapip custom rom deneyebilirsiniz.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güzel bence :)

serhat_002

serhat_002

Üye
sorun ne bilmiyorum şimdi Trinidad and Tabocco 4.4.2 sürümünü indirip söylediğini işlemi yapacam umarım donanımsal diildir...

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: serhat_002 ve .caner.
serhat_002

serhat_002

Üye
bu wipi dalvik seçeneği nerde acaba ben bulamadım da

serhat_002

serhat_002

Üye
dün iki wipi işlemini yaptım ardından hindistan için çıkan romu yükledim ve düzelme olmadı... hind 4.4.2 de türkçe dil olmadığı için rus romu tekrar yükledim

Anil-D

Anil-D

Üye

abi keratanin batarya duzelmeye basladi

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dün iki wipi işlemini yaptım ardından hindistan için çıkan romu yükledim ve düzelme olmadı... hind 4.4.2 de türkçe dil olmadığı için rus romu tekrar yükledim
Peki ön kamera hicmi açılmıyor

serhat_002

serhat_002

Üye
hayır.. arka kamerada problem yok ön kamerayı açtığın zmn bi kaç sn donuyor tlf sonra da kamera başarısız hatası veriyor

Anil-D

Anil-D

Üye
tobaccodada hindistandada turkce dil var

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır.. arka kamerada problem yok ön kamerayı açtığın zmn bi kaç sn donuyor tlf sonra da kamera başarısız hatası veriyor
Dedigim gibi tamamen temiz rom yükleme yaptığınızı düşünüyorsanız cihazı garantiye verin.En ihtimal root yapar custom rom denersiniz.Ama sorun yuksek ihtimal kalici bir dosya yada bozuk dosya olduğunu çok gördüm

Anil-D

Anil-D

Üye
ben kullandim bende vardi 3 rom degistim ben
Dedigim gibi tamamen temiz rom yükleme yaptığınızı düşünüyorsanız cihazı garantiye verin.En ihtimal root yapar custom rom denersiniz.Ama sorun yuksek ihtimal kalici bir dosya yada bozuk dosya olduğunu çok gördüm
Neyse abi Teşekkürler ilkten az gider diye düsünuyodum o ani dususlerde biter zaten artik sorunsuz kullanirim daha haftanin basi bakalim neler degisecek

serhat_002

serhat_002

Üye
cihaz yurtdışı pasaport kayıtlı garanti olayı yok... teknik servise vermek istemiyorum telefonun açılaması beni rahatsız ediyor ama en son çare de teknik servis galiba

Üst Alt