------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi simdi kendimiz kandiriyoruz bence subatti mart oldu martti nisana giriyoz gelmicek ümıdi kesin ve rusyaya vs geçin
Ben dediğimi yaptim gelir gelmez önemli değil artık :).Zaten custom rom yükleyerek kullanıyorum. Stock kullanmak sıkıyor insanı.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Ben dediğimi yaptim gelir gelmez önemli değil artık :).Zaten custom rom yükleyerek kullanıyorum. Stock kullanmak sıkıyor insanı.
Ben onu başarıdan bende bozucam ama

Bana Emre 4.2.2 yi eşitlik ben geri dönüş yapicam

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
sait abi ne oldu romu yükledinmi? :)

Anil-D

Anil-D

Üye
4.2.2 yi abi editleme varmi

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
4.4.2de sorunla mı karşılaştın?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Anıl sayacı artirdinmu

Anil-D

Anil-D

Üye
evet tus kiliti 2 dk sonra aciliyor ses acilmiyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
asparagaz haberler :hmmm

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Forum kurallarına uygun bilgi ve mesaj yazınız.Güncel bilgiler forum ve Portal bölümlerinde zaten veriliyor.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar güncellemenin ülkemiz için yayınlanmaması ile ilgili bir haber yok. Diğer ülkeler için yayınlanmaya devam ediyor. Ay sonuna kadar yayınlanacaktır muhtemelen. Beklemeye alıştık artık :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sait abi ne oldu romu yükledinmi? :)
Allahtan Yüklemedim son anda bir his içimden bana dosyalara bak dedi :hmmm eksik imzalanmış konusundada belirtmiş Xda'dan kovulan bir geliştiriciydi zaten.Sildim romu bu hafta sonu bomba romlar çıkar :oke:

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Allahtan Yüklemedim son anda bir his içimden bana dosyalara bak dedi :hmmm eksik imzalanmış konusundada belirtmiş Xda'dan kovulan bir geliştiriciydi zaten.Sildim romu bu hafta sonu bomba romlar çıkar :oke:

romun adı neydi abi?

Üst Alt