Anil-D
Üye
Türkiyeye gelmesi kesin değilİşte Türkiye'ye ne zaman gelir?, onu soruyorum.
Türkiyeye gelmesi kesin değilİşte Türkiye'ye ne zaman gelir?, onu soruyorum.
Güncelleme gelmeyecekmi s4 e yoksa kitkatmi gelmeyecekTürkiyeye gelmesi kesin değil
Böyle bir bilgi yok gelecek.Zaman belli değil sadeceTürkiyeye gelmesi kesin değil
abi simdi kendimiz kandiriyoruz bence subatti mart oldu martti nisana giriyoz gelmicek ümıdi kesin ve rusyaya vs geçinBöyle bir bilgi yok gelecek.Zaman belli değil sadece
Ben dediğimi yaptim gelir gelmez önemli değil artıkabi simdi kendimiz kandiriyoruz bence subatti mart oldu martti nisana giriyoz gelmicek ümıdi kesin ve rusyaya vs geçin
.Zaten custom rom yükleyerek kullanıyorum. Stock kullanmak sıkıyor insanı.Ben onu başarıdan bende bozucam amaBen dediğimi yaptim gelir gelmez önemli değil artık.Zaten custom rom yükleyerek kullanıyorum. Stock kullanmak sıkıyor insanı.
Anıl, sen 4.4.2 den 4.2.2ye dönüş mü yaptın?4.2.2 yi abi editleme varmi
yapicam kardesAnıl, sen 4.4.2 den 4.2.2ye dönüş mü yaptın?
Allahtan Yüklemedim son anda bir his içimden bana dosyalara bak dedisait abi ne oldu romu yükledinmi?![]()
eksik imzalanmış konusundada belirtmiş Xda'dan kovulan bir geliştiriciydi zaten.Sildim romu bu hafta sonu bomba romlar çıkar 
Allahtan Yüklemedim son anda bir his içimden bana dosyalara bak dedieksik imzalanmış konusundada belirtmiş Xda'dan kovulan bir geliştiriciydi zaten.Sildim romu bu hafta sonu bomba romlar çıkar
![]()