Anil-D
Üye
Bakmadım daha hangi ülke ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu abi türkçe destegi varsa yuklim simdi
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Bakmadım daha hangi ülke ?
Yedeklerini al yükle kardeşim bilmiyorum linkte yazmaz code bakarım.Bu kadar sorun etme kendine al yedeklerini odin ile yükle zaten sayaç sorunu olmuyor 4.4.2 içi geçişlerde.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu abi türkçe destegi varsa yuklim simdi
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
yok tmm yuklicemde turkce destegi varsa yuklerimYedeklerini al yükle kardeşim bilmiyorum linkte yazmaz code bakarım.Bu kadar sorun etme kendine al yedeklerini odin ile yükle zaten sayaç sorunu olmuyor 4.4.2 içi geçişlerde.
Yedeklerini al yükle kardeşim bilmiyorum linkte yazmaz code bakarım.Bu kadar sorun etme kendine al yedeklerini odin ile yükle zaten sayaç sorunu olmuyor 4.4.2 içi geçişlerde.
abi yükledinmi romu
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Nextman abi ne oldu rom
Sait abi odinden flaslarken opit mapde kaldi sonra hata verdi sorum olurmu ani suan telde yaziyorum
Bir ekran görüntüsü eklermisin ?abi bi mucuzeyi gerceklestirdim sayac 1.0 di 0 yaziyor simdi
İnanmam.abi bi mucuzeyi gerceklestirdim sayac 1.0 di 0 yaziyor simdi
Ya senin sayaç zaten "0" ben öyle hatırlıyorum. Root yapmadınki sen benim haberim yok en azındancekicemde abi pc icin kamera uygulamasi ariyorum
Ya senin sayaç zaten "0" ben öyle hatırlıyorum. Root yapmadınki sen benim haberim yok en azından
tamam normal ozaman
Stock rom hatasindan duzelme o oyuzde 0x? Yazar.Sen root yaptığın için işlem direk "1" yazarnasıl oluyor o? bende yeni çıkanı flaşlasam 0 olurmu sayaç?
Stock rom hatasindan duzelme o oyuzde 0x? Yazar.Sen root yaptığın için işlem direk "1" yazar
0x yazmiyordu 1.0 dedim ya