oda iyimis
romu kurduğumda %90 şarjı vardı. 1 saat kullanım %20 düşüş
Durması lazımNe samsung muş be arkadaş kartta 50 gb yer var boşta duruyor bir işe yaramıyor dahili hafıza saçmalığı yüzünden elimiz kolumuz bağlanıyor gta yı yükledim bir de iQuran uygulaması var diğer herşeyi sildim topu topu 0.88 gb yerim kaldı buyur burdan yakObb ye kopyaladığım gta nın download klasöründe duran 2.5 gb lık dosyasını silsem oyun yine çalışırmı yoksa durması mı lazım
dogruysa root yaparimarkadaşlar galiba sayaç sıfırlama i9500 için bulunmuş :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdaki adam başardı sanırım. usb jig gerekiyor ama WARRANTY BİT :0 olmuş ne dersiniz doğrumudur sizce bu ?
dogruysa root yaparim
@Nextman abi ne diyorsun ? 
dur la dur öyle kolay bişey değil usb jig ile yapmak lazım bizim gibi amatörler sıfırlayamaz@Nextman abi ne diyorsun ?
![]()
google cevirimiz

googlein ipiyle kuyuya inersen sayaç 2 olur zaten![]()
benim tel ehe
@Nextman abi ne düşünüyorsun bu sıfırlama konusunda ?sayacin 0 olaydi kac ayin vardi dahaben o görüntüyü yıllardır görmüyorum@Nextman abi ne düşünüyorsun bu sıfırlama konusunda ?
Bence imkansız olsaydi chanfire zaten anlatirdi.9505 de triangle ile yapılırken bu durum mantığa ters xda yayınlanmamış.
arkadaşlar galiba sayaç sıfırlama i9500 için bulunmuş :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdaki adam başardı sanırım. usb jig gerekiyor ama WARRANTY BİT :0 olmuş ne dersiniz doğrumudur sizce bu ?