BornToKill
Üye
nereden kapatıyorduk bulamadımTabiki fazlasiyla yapar.
nereden kapatıyorduk bulamadımTabiki fazlasiyla yapar.
Kapattığin gibigoogle play hizmetleri devre dışı bırak dedim uygulama fabrika sürümü ile değiştirilecek dedi tamam diyorum dimi birde tekrar açmak istesem nasıl devreye sokucam
google play hizmetleri devre dışı bırak dedim uygulama fabrika sürümü ile değiştirilecek dedi tamam diyorum dimi birde tekrar açmak istesem nasıl devreye sokucam
.Ama anlatım işi sadece yazılım olsa eyvallah olur ancak jtag gerekli.Hem burda anakartınızın sıkıntı yaratma ve imei tamamen gitme ihtimalide cabası 
ödül baya iyiymis yanliz. Yani simdi sonuc olarak denenmis birsey mi yapabilirmiyiz? İmei gitmesi sorun degilde anakart giderse ayvayi yerim. Bide abi xda konusunun linkini verebilirmisun?Jig usb parçanın ismi Jtag işlemin adı dediğim gibi kendi editlediği romları sırasıyla yüklüyor (ki buna gerek yok ) sonrası I9500XXUEMJ5 sürümü yüklenip ayarları yapılıyor.Xda'da konusunu buldum ama henüz ok diyen olmamış ödüllü konuyu kazandığını belirtmiş bu arada ödül 3173$ takip ederiz isteyen olursa telefoncular başlar zaten orda 20-50 ne ise yaptırır yada farklı bir çözüme bakarız.Ama anlatım işi sadece yazılım olsa eyvallah olur ancak jtag gerekli.Hem burda anakartınızın sıkıntı yaratma ve imei tamamen gitme ihtimalide cabası
![]()
mehmet niye yanlis bilgi verdin la adama cihaz sonsuza kadar garanti disi kalir demisin 4.4.2 yi yuklerse

rus romunda sikinti yok servis kabul ettiyse onujkini benimkinide alirödül baya iyiymis yanliz. Yani simdi sonuc olarak denenmis birsey mi yapabilirmiyiz? İmei gitmesi sorun degilde anakart giderse ayvayi yerim. Bide abi xda konusunun linkini verebilirmisun?
Kagit uzerinde garanti disi kalacak gibi![]()
Arkadaşlar geliştirici seçeneklerbmodunu etkinleştirdim her hangi bi sorun olurmu?
Kardeş orda animasyon hızları ile alakalı birde arka planda çalışan uygulama sayısı gibi seçenekler var müdahele edebileceğin ama tavsiye etmem hem zaten bir müddet sonra eski ayarlarına kendiliğinden dönüyor.Ben menü geçişlerine katkısı olacak mı diye denemiştimValla olur gibilerinden yazilar gordum sizlere sormak istedim ordan yapilmasi gereken ayarlar varmi peki
Kardeş orda animasyon hızları ile alakalı birde arka planda çalışan uygulama sayısı gibi seçenekler var müdahele edebileceğin ama tavsiye etmem hem zaten bir müddet sonra eski ayarlarına kendiliğinden dönüyor.Ben menü geçişlerine katkısı olacak mı diye denemiştim
Abi yani jtag aparatimi gerekiyor yazilimla olmuyor yani ?Jig usb parçanın ismi Jtag işlemin adı dediğim gibi kendi editlediği romları sırasıyla yüklüyor (ki buna gerek yok ) sonrası I9500XXUEMJ5 sürümü yüklenip ayarları yapılıyor.Xda'da konusunu buldum ama henüz ok diyen olmamış ödüllü konuyu kazandığını belirtmiş bu arada ödül 3173$ takip ederiz isteyen olursa telefoncular başlar zaten orda 20-50 ne ise yaptırır yada farklı bir çözüme bakarız.Ama anlatım işi sadece yazılım olsa eyvallah olur ancak jtag gerekli.Hem burda anakartınızın sıkıntı yaratma ve imei tamamen gitme ihtimalide cabası
![]()
benim telefona 4.4 geldi bugün farkettim önceden gelmişşarj olayını çözmüşlermi?
bana şuan geldi yükledim 4.4.2 %50 de. Ama Almanyadan aldım teli 19505. Hatta geçen hafta uyarı gelmişti sonrayı işaretlemiştim demek bu gelmiş.hiç bi değişiklik yok gibi bi drive diye bişe gelmiş.Ciddimisin Çıktımı 4.4 ?
bana şuan geldi yükledim 4.4.2 %50 de. Ama Almanyadan aldım teli 19505. Hatta geçen hafta uyarı gelmişti sonrayı işaretlemiştim demek bu gelmiş.hiç bi değişiklik yok gibi bi drive diye bişe gelmiş.