------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

romu kurduğumda %90 şarjı vardı. 1 saat kullanım %20 düşüş

eminde

eminde

Üye
Ne samsung muş be arkadaş kartta 50 gb yer var boşta duruyor bir işe yaramıyor dahili hafıza saçmalığı yüzünden elimiz kolumuz bağlanıyor gta yı yükledim bir de iQuran uygulaması var diğer herşeyi sildim topu topu 0.88 gb yerim kaldı buyur burdan yakObb ye kopyaladığım gta nın download klasöründe duran 2.5 gb lık dosyasını silsem oyun yine çalışırmı yoksa durması mı lazım

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Ne samsung muş be arkadaş kartta 50 gb yer var boşta duruyor bir işe yaramıyor dahili hafıza saçmalığı yüzünden elimiz kolumuz bağlanıyor gta yı yükledim bir de iQuran uygulaması var diğer herşeyi sildim topu topu 0.88 gb yerim kaldı buyur burdan yakObb ye kopyaladığım gta nın download klasöründe duran 2.5 gb lık dosyasını silsem oyun yine çalışırmı yoksa durması mı lazım
Durması lazım

Anil-D

Anil-D

Üye
obbden silersen oyun acilmaz ama diyer yerlerden silebilirsin

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar galiba sayaç sıfırlama i9500 için bulunmuş : burdaki adam başardı sanırım. usb jig gerekiyor ama WARRANTY BİT :0 olmuş ne dersiniz doğrumudur sizce bu ?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Anil-D

Anil-D

Üye
arkadaşlar galiba sayaç sıfırlama i9500 için bulunmuş : burdaki adam başardı sanırım. usb jig gerekiyor ama WARRANTY BİT :0 olmuş ne dersiniz doğrumudur sizce bu ?
dogruysa root yaparim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence imkansız olsaydi chanfire zaten anlatirdi.9505 de triangle ile yapılırken bu durum mantığa ters xda yayınlanmamış.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Anil-D

Anil-D

Üye

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Bence imkansız olsaydi chanfire zaten anlatirdi.9505 de triangle ile yapılırken bu durum mantığa ters xda yayınlanmamış.

Adam anlatmis ama abi hicmi sansimiz yok sifirlamak icin?
Bence gayet iyi

Anil-D

Anil-D

Üye
sayac 0 lama bulundumu

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

İşe yaramasa adam niye yazsın? @Nextman abi bence chainfire i9500 ile ugraşmiyor ve sayaci sifirlamanan illaki bi yolu var ve baskasi buldu bu chainfire in dunyadan haberi yok bence doğrumuyum?

CharlesVane

Üye
merhaba arkadaslar ben forumda yeniyim S4 9500 hakkında bişi sorucaktım. bende 4.2.2 yüklü suan, 4.4 çıktıgında direk güncelleyebilicem mi yoksa ilk önce 4.3ü yükleyip sonra mı 4.4 ü yüklemem gerekecek. Birde bu 4.4 Tr ye ne zaman gelir bilgisi olan varmı acaba
Şimdiden teşekkürler..

Anil-D

Anil-D

Üye
dene o zaman

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt