------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaş yapamiyor ben odini az cok biliyom 4.4.2 icin ap kisma romu koy orda 2 tik olsun ver starti bukadar yani

aynen öyle. ilk 4.4.2 yi yükledimde sarj iyi gidiyordu şimdi tekrar sapitti 1 hafta kullalim bakalım sonra wanama geçerim hassan Romda sorun var youtubedan video izlerken sanki ekran kartı patlamış gibi oluyor tel

Anil-D

Anil-D

Üye
bende sikinti yok

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir rom denerken stabil olup olmadığını anlamak için en az 2-3 şarj süresi kullanılması gerekir şahsi görüşüm bu yönde

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bir rom denerken stabil olup olmadığını anlamak için en az 2-3 şarj süresi kullanılması gerekir şahsi görüşüm bu yönde

abi hassan romda bende youtube da vidyo izlerken sanki ekran kartı patlamış gibi görüntüler birbirine giriyor acayip birsey oluyor sendede oluyormu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hassan romda inan hic sorun yok.sarj suresi gayet iyi gidiyor

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bozdun anakarti değilmi :) az biraz bekle fs reset romu ciksin yukler tekrar denersin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Factory rom

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
abi Türkiyeye gelince 4.4.2 ye gecebilirmiyim

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
abi Türkiyeye gelince 4.4.2 ye gecebilirmiyim

geçersin :D 2 kere söyledim ingilizcede söyleyim istersen :D . I said this few hours ago. When the kitkat update come to Turkey, you can flash the turkey rom by odin and knox counter doesn't increase be patient to wait turkey updete :D

Anil-D

Anil-D

Üye
Türkiyeye gelene kadar oho

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Türkiyeye gelene kadar oho
nolcak yaw altı üstü en fazla 1 ay beklersin ozamana kadar da kararlı sürümler çıkar zaten türkiye güncellemesini aratmaz. keşke sayacı artırmasaydım zaten rom yüklemiyorum bari sayaç artmasaydı sen şanslısın yine :D

Anil-D

Anil-D

Üye
nolcak yaw altı üstü en fazla 1 ay beklersin ozamana kadar da kararlı sürümler çıkar zaten türkiye güncellemesini aratmaz. keşke sayacı artırmasaydım zaten rom yüklemiyorum bari sayaç artmasaydı sen şanslısın yine :D
senmi yüklemiyosun cihazin beyni kabardi rom yemekten ehe

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:polis:

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

arkadaşlar omega romu yükledikten sonra içinden böyle bi pro çıktı. ne işe yarar acaba?

Anil-D

Anil-D

Üye

sarj iyimi sizce %72 de elektrikler kesildi bende cikardim

Anil-D

Anil-D

Üye
yarin onuda koyarim o zaman fulleyince

• Beğen
Anil-D

Anil-D