------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar telefonum wifiden internete girmiyor. daha doğrusu 1 dakika filan giriyor ondan sonra hiçbiyere bağlanamıyor sorun nedir 3 defa odinden stok rom attım düzelmedi ne saçma iş bu yasorunumu şikayetvar.com'a şikayet ettim. artık gına geldi wifiye bağlanmıyor denemediğim şey kalmadı yeni cihaz talebi istiyorum sayaçı anlarlarsa anlasınlar derimki kiesten güncellerken hata vermişti. yiyosa inanmasınlar elime palayı alıp doğrarım hepsini

• Beğen
Tepkiler: .caner.
muratvemine

muratvemine

Üye
arkadaşlar telefonum wifiden internete girmiyor. daha doğrusu 1 dakika filan giriyor ondan sonra hiçbiyere bağlanamıyor sorun nedir 3 defa odinden stok rom attım düzelmedi ne saçma iş bu yasorunumu şikayetvar.com'a şikayet ettim. artık gına geldi wifiye bağlanmıyor denemediğim şey kalmadı yeni cihaz talebi istiyorum sayaçı anlarlarsa anlasınlar derimki kiesten güncellerken hata vermişti. yiyosa inanmasınlar elime palayı alıp doğrarım hepsini

Kies den custom harika ;)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yahu bazen cidden çizmeyi aşıyorsun arkadaşım okadar cihaza etmediğini bırakmıyorsun sonrada şikayet ediyorsun.Konuyu dağıtmayın şikayetini yasal yolllardan yaparsın.Sonrası için artık ne yaparsan seni bağlar. @Asabi Geliştirici

• Beğen
Tepkiler: .caner., B.A.R.O.N ve Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Yahu bazen cidden çizmeyi aşıyorsun arkadaşım okadar cihaza etmediğini bırakmıyorsun sonrada şikayet ediyorsun.Konuyu dağıtmayın şikayetini yasal yolllardan yaparsın.Sonrası için artık ne yaparsan seni bağlar. @Asabi Geliştirici
abi özelden mesaj attım bi baksan ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
İmzamı bir okusan :D.Ne yaptın anlat yine

üff tamam söylüyorum. telefon arap mj8 deydi. bu sabah türkiye sürümünü yükledim ama wifi bozuldu. yani wifiye bağla ama 2-3 dakika sonra internete girmiyor hiçbişeye bağlanamıyor. 2-3 defa üst üste yükledim aynı romu. yine düzelmedi. bide odin 3.09dan flaşlasam düzelir mi acaba ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Odin sürümü farketmez ama sen 3.07 kullan zaten sende garanti de yok önce 4.1.2 yükle,sonra factory firmware tabi sağlam link bulmak zor acele etmezsen az bir işim var benim bulutserver'da olabilir paylaşırım.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Odin sürümü farketmez ama sen 3.07 kullan zaten sende garanti de yok önce 4.1.2 yükle,sonra factory firmware tabi sağlam link bulmak zor acele etmezsen az bir işim var benim bulutserver'da olabilir paylaşırım.
abi 4.1.2 ? yanlış yazdın galiba hiçbişey anlamadım ?? :Dabi tamam ben link buldum birisi ubmg9 türkiye sürümün geri dönüş yapılabilen halini vermiş sboot dosyasını felan değiştirmiş geri dönülüyormuş şimdi ne yapayım ?

.caner.

.caner.

Üye
üff tamam söylüyorum. telefon arap mj8 deydi. bu sabah türkiye sürümünü yükledim ama wifi bozuldu. yani wifiye bağla ama 2-3 dakika sonra internete girmiyor hiçbişeye bağlanamıyor. 2-3 defa üst üste yükledim aynı romu. yine düzelmedi. bide odin 3.09dan flaşlasam düzelir mi acaba ?
Benimde öyle.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Yukarıdaki linkten indir tüm dosyaları yerlerine yerleştir.Flashla
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

Yukarıdaki linkten indir tüm dosyaları yerlerine yerleştir.Flashla
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

sonra da 4.3 mü kurayım üzerine ?@Nextman abi ben daha önce 4.3den 4.2.2 ye factory firmware ile dönmeyi denedim olmadı ama

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bunu bir dene ve 4.3 kurmadan test et cihazı olmadı rusya firmware denersin

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Sen bir dene bakalım evet şu an cihazda 4.3 varsa onunla sıfırlarsın TR 4.3 factory rom yok daha

hmm sen o rusya servis yazılımı için sakıncalı demiştin bidaha 4.3 türkiye sürümünü yükliyemem diyeşuan 4.3 yüklü bende

Üst Alt