------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Arkadaslar s4 almistim yurt disindan buraya gelince sim kodu istedi. Yötem olarak rootlayarak sifreyi kaldirmak yada +0011# menusundeki yöntemler vardi. Olurda sizdede Böyle birsey olur ve cözemesseniz O ülkenin samsung servisini arayin size kod yolluyorlar. Eger almanyadan aldiysaniz teli ve sim kilidi istiyorsa özelden yazin ben almanya samsung servisini ararim. Almanca biliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: muratvemine

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar s4e stok rom atarken Pda dosyasıni secmeden önce mi sonra mi downlod moda alıp usb ile bağlıcaz teli?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
başka cevabı olan?
Var var arkadaşım var .Video verdim sana yinede yazılı söyleyim.Odin açarssın telefon download modda bekler.dosyayı ekle bütün antivirüs ve kies ile ilgili programları kapat kabloyu tak start'a bas tamam

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Var var arkadaşım var .Video verdim sana yinede yazılı söyleyim.Odin açarssın telefon download modda bekler.dosyayı ekle bütün antivirüs ve kies ile ilgili programları kapat kabloyu tak start'a bas tamam

tamamdir abi. öbür türlü sorun mu oluyor? kabloyu takip dosyayı gösterince?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bişi dicem
hani bu stok rom yüklemeden önce
recovery
modda wipeleri yapıyoruz ya wipeleri yaptıktan sonra aynı recovery menüsünden download moda geçsek birsey olur mu yoksa cihazı yeniden başlatip mi download moda gecirmek lazım?

eroskop100

eroskop100

Üye
bişi dicem
hani bu stok rom yüklemeden önce
recovery
modda wipeleri yapıyoruz ya wipeleri yaptıktan sonra aynı recovery menüsünden download moda geçsek birsey olur mu yoksa cihazı yeniden başlatip mi download moda gecirmek lazım?
Bence yeniden başlatıp geç ama direk geçince bir şey oluyor mu bilmiyorum.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Bence yeniden başlatıp geç ama direk geçince bir şey oluyor mu bilmiyorum.

tamam saol. peki stok rom yükledikten sonra tekrar Wipe yapmaya gerek var mi? ayrıca harici sd kartı formatlamasak bişey olurmu?

eroskop100

eroskop100

Üye
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Beyler telefonum normal wifi ile giriyor baglanıyor internete de giriyor fakat google playda giriş yaparken giriş yapmıyor ve de bir iki programda internetinizi kontrol edin yazısı çıkıyor ne yapmam gerekiyor chat on sorunsuz samsung apps sorunsuz fakat google play ile giriş yapamıyorum bir fikri olan var mı ?

eminde

eminde

Üye
Galaxy s4 İçin Android 4.4 KitKat Güncellemeleri Başladı
İlk olarak ABD'li mobil operatör Sprint'in cihazları için OTA üzerinden yayınlanan güncellemenin kısa bir süre sonra diğer cihazlar için de yayınlanması bekleniyor. Bunun yanında güncellemede önceliğin Galaxy S4'ün Snapdragon çipsete sahip modellerinde olduğu belirtiliyor. Ülkemizde satışta olan yani Exynos çipsete sahip modellere ise güncellemenin Mart ayı içerisinde geleceği belirtiliyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: eskbxl
muratvemine

muratvemine

Üye
Martın ortalarında yayınlanıcağına göre nisan başında alırız.Çok geç veriyolarr :(

eminde

eminde

Üye
S5 i satışa sunmadan vermeyecekler bence

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Thunder universe romunu deneyen varmi?

Üst Alt