muratvemine
Üye
Büyük ihtimalle. 24 Şubat ı bekleyeceğiz.
Tamam s5 tanitilma gunu fakat asil amaclari ne?
Ben aksini dusunuyorum

S5 satislarini etkilemesin diye gec verirler bence.
Büyük ihtimalle. 24 Şubat ı bekleyeceğiz.

arkadaşlar telefonum wifiden internete girmiyor. daha doğrusu 1 dakika filan giriyor ondan sonra hiçbiyere bağlanamıyor sorun nedir 3 defa odinden stok rom attım düzelmedi ne saçma iş bu yasorunumu şikayetvar.com'a şikayet ettim. artık gına geldi wifiye bağlanmıyor denemediğim şey kalmadı yeni cihaz talebi istiyorum sayaçı anlarlarsa anlasınlar derimki kiesten güncellerken hata vermişti. yiyosa inanmasınlar elime palayı alıp doğrarım hepsini
yapacak bişey kalmadı müdürKies den custom harika![]()
abi özelden mesaj attım bi baksan ?Yahu bazen cidden çizmeyi aşıyorsun arkadaşım okadar cihaza etmediğini bırakmıyorsun sonrada şikayet ediyorsun.Konuyu dağıtmayın şikayetini yasal yolllardan yaparsın.Sonrası için artık ne yaparsan seni bağlar. @Asabi Geliştirici
İmzamı bir okusanabi özelden mesaj attım bi baksan ?
.Ne yaptın anlat yineİmzamı bir okusan.Ne yaptın anlat yine
abi 4.1.2 ? yanlış yazdın galiba hiçbişey anlamadım ??Odin sürümü farketmez ama sen 3.07 kullan zaten sende garanti de yok önce 4.1.2 yükle,sonra factory firmware tabi sağlam link bulmak zor acele etmezsen az bir işim var benim bulutserver'da olabilir paylaşırım.
abi tamam ben link buldum birisi ubmg9 türkiye sürümün geri dönüş yapılabilen halini vermiş sboot dosyasını felan değiştirmiş geri dönülüyormuş şimdi ne yapayım ?Benimde öyle.üff tamam söylüyorum. telefon arap mj8 deydi. bu sabah türkiye sürümünü yükledim ama wifi bozuldu. yani wifiye bağla ama 2-3 dakika sonra internete girmiyor hiçbişeye bağlanamıyor. 2-3 defa üst üste yükledim aynı romu. yine düzelmedi. bide odin 3.09dan flaşlasam düzelir mi acaba ?
Benimde öyle.
Bende diyorum ya wifi hatası var diyenasıl yani benimde öyle ?
Bende diyorum ya wifi hatası var diye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yukarıdaki linkten indir tüm dosyaları yerlerine yerleştir.Flashla
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu bir dene ve 4.3 kurmadan test et cihazı olmadı rusya firmware denersin
Sen bir dene bakalım evet şu an cihazda 4.3 varsa onunla sıfırlarsın TR 4.3 factory rom yok daha4.3 olan rusya firmware mi ?
Sen bir dene bakalım evet şu an cihazda 4.3 varsa onunla sıfırlarsın TR 4.3 factory rom yok daha