Nextman
Emekli Yönetici
Sende saolPeki tamam saol

Sende saolPeki tamam saol

Hayır yasak falan yok@Nextman usta bi sorum var , s4 ün toplam konuşma süresini veya ilk çalışmaya başladığı tarihi kontrol etmemizi sağlayacak bi kod veya buna benzer bi yöntem varmı formatla filan silinmeyen nokia için mesela *#92702689# yazdığında ömür sayacına ulaşırsın bunun gibi yaniMillet nerde yahu ikinci bir emre kadar kulübe giriş çıkışlar yasaklandımı yoksa
.Gizli kodları var ancak denemedim sıfırlanma konuşma yada mesaj gibi süreler zaten sıfırlanıyor rom yüklemelerde root yapıldıktan sonraStock rom atarken brick veya fu ll brick olma durumunda garanti gecerli olur mu beyler?
Hayir, sayac sifirlama ciktiktan sonra sifirlayip ateslemeyi dusunuyorum ins 4.4.2 yi.Hayir. noldu custom rommu Atacan?
ayarlar>dahafazla>uygulama yoneticisigörev yöneticisi nerede bulamadım
O değil mesela bi video açarken falan açılacak olan uygulamayı seç diyor seçiyorum herzaman bununla açı seçiyorum bana görev yöneticisi > varsayılan ayarı sil diyor.ayarlar>dahafazla>uygulama yoneticisi
Ne tuş bozuk, ne pil sorunlu ne de başka bir sorunu var.O tuş sağlam boşluk, sallanma filan yok. Ayrıca açık olan uygulamaları sonlandırmanızı tavsiye etmem bir sonraki açılış için yararı olacaktır. Oyunları sonlandırabilirsiniz tabi daha fazla ram kullanıyorlar.