------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Recovery menu türkçe olmaz zaten aynı şekilde download menude

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş

Anil-D

Anil-D

Üye
Himm tmm abi sabahtan beri cok soru yanitlamis olmalisin

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
O kadar soru bende yanitlasam bende asabilesirim :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Rom kursana 4.2.2 miui ne bileyim romlar iste

mui hoşuma gitmiyor Arrow rom v8 kurarim birazdan belki yahut mui bana çok karışık geliyor bu arada sen hangi romu kullanıyorsun?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O kadar soru bende yanitlasam bende asabilesirim :D
Asabi olduğum kanısına nerden varıyorsunuz anlamış değilim.:) kurallar herkes için geçerlidir.Uyulmaz ise zaten kural denen bir mevzu olmazdı

• Beğen
Tepkiler: muratvemine, .caner. ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Bir sey söyliyimmi servis o sayaca baksada bakmasada ekran kirildi para alir islemci yandi para alir kisacasi servis bir fotmat ve bataryaya para almaz

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar elinde MG9 4.2.2 türkiye sürümünun modem dosyası olan varsa paylaşabilir mi 4.2 ye geri döncem

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Bir sey söyliyimmi servis o sayaca baksada bakmasada ekran kirildi para alir islemci yandi para alir kisacasi servis bir fotmat ve bataryaya para almaz

ne diyorsun anlamadim hicbirsey :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
.caner.

.caner.

Üye
mui hoşuma gitmiyor Arrow rom v8 kurarim birazdan belki yahut mui bana çok karışık geliyor bu arada sen hangi romu kullanıyorsun?
Dün 4.2.2 bir rom kurmuştum iğrenç ti suan 4.2.2 stock a geçtim ama hangi ülkenin bilmiyorum ;D

Anil-D

Anil-D

Üye
Abi ben seni taniyorum sen asabilesmessin ben öyle cok soru yanitlasam asabilesirim dedim yanlis anlama :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Dün 4.2.2 bir rom kurmuştum iğrenç ti suan 4.2.2 stock a geçtim ama hangi ülkenin bilmiyorum ;D

ben 4.3 de olduğum için 4.2 ye geçince system custom olarak gözüküyor ve 4.3 güncellemesini görmüyor ben görmesini ve system official yazmasını istiyorum

Üst Alt