Nextman
Emekli Yönetici
Sen romu yeni kurmamışmıydın dostum
Arkadaşları bu nasıl bir şey ya bukadar uyanık kalma olurmu

Sen romu yeni kurmamışmıydın dostum
Arkadaşları bu nasıl bir şey ya bukadar uyanık kalma olurmu

Evet yeni kurdum şimdi şarjım daha çabuk bitmeye başlamıştı bende pil gostergesine baktım bu çıktı maili telefondan sildim şimdi çalışmıyorSen romu yeni kurmamışmıydın dostum![]()
Gmail'e baktınmı o nasıl süresi ?Evet yeni kurdum şimdi şarjım daha çabuk bitmeye başlamıştı bende pil gostergesine baktım bu çıktı maili telefondan sildim şimdi çalışmıyor
O görünmüyor listede onu kurmadim zaten sadece hotmail hesabimi kurmustumGmail'e baktınmı o nasıl süresi ?
Tam bir başbelası bir hesap bence nasıl bir policy kural ekledilerse artık sürekli exchange ile haberleşiyor.O görünmüyor listede onu kurmadim zaten sadece hotmail hesabimi kurmustum
Şimdi tekrar e posta kurulumu yaptım yine o çıktı ama bu sefer plus bildirimleri manuel olarak ayarladim bakalım sonuç ne olacak gerekirse tümden kadiririm tarayicidan okurum mailleriTam bir başbelası bir hesap bence nasıl bir policy kural ekledilerse artık sürekli exchange ile haberleşiyor.
Şimdi tekrar e posta kurulumu yaptım yine o çıktı ama bu sefer plus bildirimleri manuel olarak ayarladim bakalım sonuç ne olacak gerekirse tümden kadiririm tarayicidan okurum mailleri
sayacim 0 desem anlarmisinhangi romu kurdun sen ? daha doğrusu custom rom mu stok rom mu?
bide herkesin recovery menüsü türkçe mi?
sayacim 0 desem anlarmisin
Sadece ekran süresi olarak bakmamak lazım hangi uygulamaları kullanmış nekadar kullanmış ona bakmak lazım ben bütün uygulamaları kapatayim sadece telefon olarak kullanayim bende o kadar ekran süresi alırım sadece sonuç vermek için yapılan bazı hileler var kaldır faceyi tiwiti falan sende alırsınanlamışem
mj8 Türk sürümünu mu kurdun geçenlerde biri ss yollamisti mj8 mısır sürümunde 6 saat ekran süresi ve 1 gün almış hayret ettim kullanan varmıdır acaba
Sadece ekran süresi olarak bakmamak lazım hangi uygulamaları kullanmış nekadar kullanmış ona bakmak lazım ben bütün uygulamaları kapatayim sadece telefon olarak kullanayim bende o kadar ekran süresi alırım sadece sonuç vermek için yapılan bazı hileler var kaldır faceyi tiwiti falan sende alırsın
Ben bu zamana kadar orjinalden şaşmadım telefonun orjinali neyse onu kullandımHmm anladım. sen hangi surumu önerirsin peki ekran süresini yüksek tutmak için ?
Arkadaşım konu iyice dağılıyor bak son kez uyarıyorum soru sorulur ancak sırf soru sormak için soru soruyorsun gibi bir pozisyona düşüyorsun.Hatırlatırım.! ! !mj8 mısır veya Nijerya sürümünu kullanan varmı
Arkadaşım konu iyice dağılıyor bak son kez uyarıyorum soru sorulur ancak sırf soru sormak için soru soruyorsun gibi bir pozisyona düşüyorsun.Hatırlatırım.! ! !
Agresif değilim arkadaşım düşün bu konuda yeni gelen bir kişi onca sayfayı okuyor amacımız burda tonla soru sormak değil az ve öz olarak faydalı olma.Son 10 sayfayı şöle bir tarafsız bir gözle oku ne demek istediğimi anlarsın.yav niye bukadar agresifsiniz bi soru sordum burasi s4 kulübü değilmi s4le alkali soru soruyom kullanan varsa yazsın diye söyledim bu kadar titiz olmayın abi ne olcak yok forum kirleniyormus filan tamam dikkat ediyoruz zaten soru soramiycaksak ne işr yarar forum?
Agresif değilim arkadaşım düşün bu konuda yeni gelen bir kişi onca sayfayı okuyor amacımız burda tonla soru sormak değil az ve öz olarak faydalı olma.Son 10 sayfayı şöle bir tarafsız bir gözle oku ne demek istediğimi anlarsın.