------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
Sen romu yeni kurmamışmıydın dostum :hmmm
Evet yeni kurdum şimdi şarjım daha çabuk bitmeye başlamıştı bende pil gostergesine baktım bu çıktı maili telefondan sildim şimdi çalışmıyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet yeni kurdum şimdi şarjım daha çabuk bitmeye başlamıştı bende pil gostergesine baktım bu çıktı maili telefondan sildim şimdi çalışmıyor
Gmail'e baktınmı o nasıl süresi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cardanadam

cardanadam

Üye
Tam bir başbelası bir hesap bence nasıl bir policy kural ekledilerse artık sürekli exchange ile haberleşiyor.
Şimdi tekrar e posta kurulumu yaptım yine o çıktı ama bu sefer plus bildirimleri manuel olarak ayarladim bakalım sonuç ne olacak gerekirse tümden kadiririm tarayicidan okurum mailleri

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Şimdi tekrar e posta kurulumu yaptım yine o çıktı ama bu sefer plus bildirimleri manuel olarak ayarladim bakalım sonuç ne olacak gerekirse tümden kadiririm tarayicidan okurum mailleri

hangi romu kurdun sen ? daha doğrusu custom rom mu stok rom mu?

bide herkesin recovery menüsü türkçe mi?

Yönetici tarafından düzenlendi:
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
sayacim 0 desem anlarmisin

anlamışem

mj8 Türk sürümünu mu kurdun geçenlerde biri ss yollamisti mj8 mısır sürümunde 6 saat ekran süresi ve 1 gün almış hayret ettim kullanan varmıdır acaba

cardanadam

cardanadam

Üye
anlamışem

mj8 Türk sürümünu mu kurdun geçenlerde biri ss yollamisti mj8 mısır sürümunde 6 saat ekran süresi ve 1 gün almış hayret ettim kullanan varmıdır acaba
Sadece ekran süresi olarak bakmamak lazım hangi uygulamaları kullanmış nekadar kullanmış ona bakmak lazım ben bütün uygulamaları kapatayim sadece telefon olarak kullanayim bende o kadar ekran süresi alırım sadece sonuç vermek için yapılan bazı hileler var kaldır faceyi tiwiti falan sende alırsın

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Sadece ekran süresi olarak bakmamak lazım hangi uygulamaları kullanmış nekadar kullanmış ona bakmak lazım ben bütün uygulamaları kapatayim sadece telefon olarak kullanayim bende o kadar ekran süresi alırım sadece sonuç vermek için yapılan bazı hileler var kaldır faceyi tiwiti falan sende alırsın

Hmm anladım. sen hangi surumu önerirsin peki ekran süresini yüksek tutmak için ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
mj8 mısır veya Nijerya sürümünu kullanan varmı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mj8 mısır veya Nijerya sürümünu kullanan varmı
Arkadaşım konu iyice dağılıyor bak son kez uyarıyorum soru sorulur ancak sırf soru sormak için soru soruyorsun gibi bir pozisyona düşüyorsun.Hatırlatırım.! ! !

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Anil-D
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Arkadaşım konu iyice dağılıyor bak son kez uyarıyorum soru sorulur ancak sırf soru sormak için soru soruyorsun gibi bir pozisyona düşüyorsun.Hatırlatırım.! ! !

yav niye bukadar agresifsiniz bi soru sordum burasi s4 kulübü değilmi s4le alkali soru soruyom kullanan varsa yazsın diye söyledim bu kadar titiz olmayın abi ne olcak yok forum kirleniyormus filan tamam dikkat ediyoruz zaten soru soramiycaksak ne işr yarar forum?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yav niye bukadar agresifsiniz bi soru sordum burasi s4 kulübü değilmi s4le alkali soru soruyom kullanan varsa yazsın diye söyledim bu kadar titiz olmayın abi ne olcak yok forum kirleniyormus filan tamam dikkat ediyoruz zaten soru soramiycaksak ne işr yarar forum?
Agresif değilim arkadaşım düşün bu konuda yeni gelen bir kişi onca sayfayı okuyor amacımız burda tonla soru sormak değil az ve öz olarak faydalı olma.Son 10 sayfayı şöle bir tarafsız bir gözle oku ne demek istediğimi anlarsın.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Anil-D
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Agresif değilim arkadaşım düşün bu konuda yeni gelen bir kişi onca sayfayı okuyor amacımız burda tonla soru sormak değil az ve öz olarak faydalı olma.Son 10 sayfayı şöle bir tarafsız bir gözle oku ne demek istediğimi anlarsın.

tamam abi haklısın paylaşım yapmak lazım bu son soruydu cevap gelirse gelir birdaha gereksiz soru sormam

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Dogru soyluyor arkadasim samsung uygulamalrini toptan sildi super oldu

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Dün telefonu rootlayip arkaplanda çalışan tüm uygulamalari titanium backup ile durdurdum. ram en fazla 700mb a kadar düştü. yani rootlayi0 uygulamalari dondurmak pek ise yaramıyor tekrar ram 1 gbin üstüne çıkıyor

arkadaşlar herkesin recovery menüsü yarı türkçe mi bende bir problem yok dimi benimki ingilizce full

Anil-D

Anil-D

Üye
Orasina nerden giriliyor

Üst Alt