------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Adam kitabini yazacak yakinda

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
oh gel keyfim gel :) 4.2.2 de istersen 30 tane rom at sayaç artmaz ulan keşke 4.3 den 4.2.2 ye dusurmeye calismasaydim i yüzden sayaç arttı

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

ARKADASLAR YENI BIR GELİŞME VAR XDA DAKI BIR GELISTIRICI GALUBA SAYACI SIFIRLAMANIN MÜMKÜN OLDUĞUNU SOYLUYOR JTAG MI NE OYLE BISEYLE

Anil-D

Anil-D

Üye
Arkadaslar ekrani mat nasil yapabilirim parlaklik düsük olacak ama ekran net nasil

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Jtag bir abarat bootloader onarımı fuse sifirlamaz orda zaten herkes sormuş bak kaynak ne diye

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Cevaplarmisiniz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben kaynağa bakarim arkadaslar zaten dedigim gibi board onarimi yapan bir aparat.chanfire geliştirici arkadasada sorulmustu.Sifirlaniyor diyen cok ancak kaynak aciklayan yok yada yazılım ile yapildigini gösteren bir dosya

Arkadaslar ekrani mat nasil yapabilirim parlaklik düsük olacak ama ekran net nasil

O nasil olcak sence ?

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ben kaynağa bakarim arkadaslar zaten dedigim gibi board onarimi yapan bir aparat.chanfire geliştirici arkadasada sorulmustu.Sifirlaniyor diyen cok ancak kaynak aciklayan yok yada yazılım ile yapildigini gösteren bir dosya

O nasil olcak sence ?

abi peki 4.4 ile sayaç kesin temizlenmez mi? yahut hardbrick bile olsa bunun bir çözüm yolu yokmu?

Anil-D

Anil-D

Üye
Bende uzmansin abi sana sordum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öncelikle hardbrick islemleri cogu anakart degisimi ile sonuclanmakta dolayısıyla sayaç diye bir sorun olmuyor ancak bir çoğu değişim ücret ödemeden yapılmıyor. 4.4 surumunde samsung knox update ederse bende yuklemem zaten eğer eski surumle gelirse cok çok root yapar yolumuza bakariz :oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Anil-D
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Öncelikle hardbrick islemleri cogu anakart degisimi ile sonuclanmakta dolayısıyla sayaç diye bir sorun olmuyor ancak bir çoğu değişim ücret ödemeden yapılmıyor. 4.4 surumunde samsung knox update ederse bende yuklemem zaten eğer eski surumle gelirse cok çok root yapar yolumuza bakariz :oke:

çok kötü ya bazen düşünüyorum bu samsung acaba zihinsel engelli mi diye sayaç yaparak ellerine ne geçiyor musteri kaybediyorlar şimdi bi sayaç için 600tl anakart parasi bayılmak aptallik olur elimiz kolumux batli inşallah 4.4 ile sayaç temizlenir

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner. ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Sayaci temizleneceği felan yok bu işler uzmanlık gerektiren işler olduğu icin bilmeden yapmamak gerekir ben mesela bilmedigim icin pek sey yapmiyorum ayrica adamlar islemciden acik vermemek icin bunu yapmışlar nedeni ise servise çok rootlu cihaz gelmesi o yüzden ya 4.2 de kalicaktin garantin gitmicekti

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
illaki bir gun servise gidecek demiştim arkadasim aradı az once oda 4.2 de kalan biriydi servis cihaza 4.3 yükleme yapmış vermiş cok güldüm harbiden :D

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
illaki bir gun servise gidecek demiştim arkadasim aradı az once oda 4.2 de kalan biriydi servis cihaza 4.3 yükleme yapmış vermiş cok güldüm harbiden :D
Aboo tamam vazgeçtim kamera net çekmesin yollamiyorum :(

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
yani şimdi kesin olarak sayaç sıfırlanmiyor oyle mi?

cardanadam

cardanadam

Üye

Arkadaşları bu nasıl bir şey ya bukadar uyanık kalma olurmu

Üst Alt