------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

evet dün sabah görmüştüm o romu baya methediliyor bizim için şuan en stabil ve yüksek performans sunan custom rom WanamLite bildiğim kadarıyla birazdan omega romu yüklücem ama hala romu sd karta mı dahili hafızaya mı atıcaz bilmiyorum başka bi forumda yazdım cevap gelirse çok iyi olucak@.caner.

Galaxy W i8150 Wonder - Yeniçeri V1 (OYUN-ŞARJ-HIZ-PERFORMANS) - MaxiCep

birde böyle bir rom var

.caner.

.caner.

Üye
evet dün sabah görmüştüm o romu baya methediliyor bizim için şuan en stabil ve yüksek performans sunan custom rom WanamLite bildiğim kadarıyla birazdan omega romu yüklücem ama hala romu sd karta mı dahili hafızaya mı atıcaz bilmiyorum başka bi forumda yazdım cevap gelirse çok iyi olucak
Uzantısı .zip ise hariciden ama yinede bir bak pcden indirip md5 ise odin

.caner.

.caner.

Üye
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
evet dün sabah görmüştüm o romu baya methediliyor bizim için şuan en stabil ve yüksek performans sunan custom rom WanamLite bildiğim kadarıyla birazdan omega romu yüklücem ama hala romu sd karta mı dahili hafızaya mı atıcaz bilmiyorum başka bi forumda yazdım cevap gelirse çok iyi olucak@.caner.

Galaxy W i8150 Wonder - Yeniçeri V1 (OYUN-ŞARJ-HIZ-PERFORMANS) - MaxiCep

birde böyle bir rom var

uzantısı zip ama dahili hafızaya atıcam diyelim sonra wipe data wipe cache ve wipe dalvik yapıcam rom da silinicek dolayısıyla o yüzden ilk önce romu yükleyip sonra mı wipeleri yapıcam yoksa romu harici sd karta atıp ilk önce wipeleri yapıp sonra mı romu flaşlıycam ??

.caner.

.caner.

Üye
uzantısı zip ama dahili hafızaya atıcam diyelim sonra wipe data wipe cache ve wipe dalvik yapıcam rom da silinicek dolayısıyla o yüzden ilk önce romu yükleyip sonra mı wipeleri yapıcam yoksa romu harici sd karta atıp ilk önce wipeleri yapıp sonra mı romu flaşlıycam ??
Önce philz Touch cwm kur sonra wipe rom yaparak romu sil SD karta at sonra romu kur en temiz kurulum.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Önce philz Touch cwm kur sonra wipe rom yaparak romu sil SD karta at sonra romu kur en temiz kurulum.
ben 4.3 deyim ama phliz recovery 4.2 için değilmiydi ayrıca format system format cache filan bunları yapıcakmıyım yani sistemi komple silicek miyim ?

.caner.

.caner.

Üye
ben 4.3 deyim ama phliz recovery 4.2 için değilmiydi ayrıca format system format cache filan bunları yapıcakmıyım yani sistemi komple silicek miyim ?
Sistemi komple silip kurman taraftariyim. Ama yanlış olmasın @Nextman abiye danis (adamı çok yorduk ama:( ) Ben atarken öyle yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
peki saol bi efs backup alıp flaşlayalım bakalımtamam kurdum romu açıldı cihaz sıkıntı yok :)ooofff bu rom dehşetmiş la neymiş bu rom lan böyle bi pil performansı hayatımda görmedim ben anıl allah senden razı olsun ne muradın varsa versin yav bu neymiş ya pil performansına ram performansına kurban ol aman allahım cennette miyim yoksa ? :)4.3 te şarj sorunu çekenler ve sayacı artmış olanlar beklemeyin omega v17ye geçin hem stabil hemde pil performansı bayya iyi :emzik:

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve .caner.
Anil-D

Anil-D

Üye
Ben bir sey biliyorumda söylüyorum kimseye yanlis bilgi vermem ve sayac isi halledilince bende yüklicem

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ben bir sey biliyorumda söylüyorum kimseye yanlis bilgi vermem ve sayac isi halledilince bende yüklicem

güzel rommuş harbiden. ısınma sorun vardı onuda greenify programı ile çözdüm neredeyse 1 saatte sadece %15 düştü baya yoğun kullandım güzel rom :oke:

Anil-D

Anil-D

Üye
Evet ama most wantedda isiniyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
kernelle alakalıdır

Anil-D

Anil-D

Üye
E nasil n