Nextman
Emekli Yönetici
Herzaman harici kart kullantaamam o işi halletim ama rom yüklenişinde ''copy rom to your device'' yazmış sd card mı dahili hafıza mı belli değil

Herzaman harici kart kullantaamam o işi halletim ama rom yüklenişinde ''copy rom to your device'' yazmış sd card mı dahili hafıza mı belli değil

Tamam brick filan olmaz değil mi ?Herzaman harici kart kullan![]()

Rom yüklemek her zaman risk taşır talimatları iyice gözden geçir ve yükle.Onun dışında bizlerin bir sorumluluğu olmadığınıda hatırlatırım.Tamam brick filan olmaz değil mi ?![]()
Uzantısı .zip ise hariciden ama yinede bir bak pcden indirip md5 ise odinevet dün sabah görmüştüm o romu baya methediliyor bizim için şuan en stabil ve yüksek performans sunan custom rom WanamLite bildiğim kadarıyla birazdan omega romu yüklücem ama hala romu sd karta mı dahili hafızaya mı atıcaz bilmiyorum başka bi forumda yazdım cevap gelirse çok iyi olucak
Wonder buevet dün sabah görmüştüm o romu baya methediliyor bizim için şuan en stabil ve yüksek performans sunan custom rom WanamLite bildiğim kadarıyla birazdan omega romu yüklücem ama hala romu sd karta mı dahili hafızaya mı atıcaz bilmiyorum başka bi forumda yazdım cevap gelirse çok iyi olucak@.caner.
Galaxy W i8150 Wonder - Yeniçeri V1 (OYUN-ŞARJ-HIZ-PERFORMANS) - MaxiCep
birde böyle bir rom var
evet dün sabah görmüştüm o romu baya methediliyor bizim için şuan en stabil ve yüksek performans sunan custom rom WanamLite bildiğim kadarıyla birazdan omega romu yüklücem ama hala romu sd karta mı dahili hafızaya mı atıcaz bilmiyorum başka bi forumda yazdım cevap gelirse çok iyi olucak@.caner.
Galaxy W i8150 Wonder - Yeniçeri V1 (OYUN-ŞARJ-HIZ-PERFORMANS) - MaxiCep
birde böyle bir rom var
Önce philz Touch cwm kur sonra wipe rom yaparak romu sil SD karta at sonra romu kur en temiz kurulum.uzantısı zip ama dahili hafızaya atıcam diyelim sonra wipe data wipe cache ve wipe dalvik yapıcam rom da silinicek dolayısıyla o yüzden ilk önce romu yükleyip sonra mı wipeleri yapıcam yoksa romu harici sd karta atıp ilk önce wipeleri yapıp sonra mı romu flaşlıycam ??
ben 4.3 deyim ama phliz recovery 4.2 için değilmiydi ayrıca format system format cache filan bunları yapıcakmıyım yani sistemi komple silicek miyim ?Önce philz Touch cwm kur sonra wipe rom yaparak romu sil SD karta at sonra romu kur en temiz kurulum.
Sistemi komple silip kurman taraftariyim. Ama yanlış olmasın @Nextman abiye danis (adamı çok yorduk amaben 4.3 deyim ama phliz recovery 4.2 için değilmiydi ayrıca format system format cache filan bunları yapıcakmıyım yani sistemi komple silicek miyim ?
) Ben atarken öyle yapıyorum.
ooofff bu rom dehşetmiş la neymiş bu rom lan böyle bi pil performansı hayatımda görmedim ben anıl allah senden razı olsun ne muradın varsa versin yav bu neymiş ya pil performansına ram performansına kurban ol aman allahım cennette miyim yoksa ?
4.3 te şarj sorunu çekenler ve sayacı artmış olanlar beklemeyin omega v17ye geçin hem stabil hemde pil performansı bayya iyi 
Ben bir sey biliyorumda söylüyorum kimseye yanlis bilgi vermem ve sayac isi halledilince bende yüklicem

gayet güzel zaten rom aroma installer ile yükleniyor bilirsin yüklemek istediğin uygulamaları kendin seçebiliyorsun bug filan yok gayet akıcı pil perforansı da tatmin ediciGörsellik nasıl
tamam çakayım 2-3 ssBence güzel mustafa 2 3 ss atsana caner kardeşim görsün
bekleyin