------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi custom rom atıcam da pil süresi çok önemli bana iyi bir custom rom önerebilir misin omega ve crash rom var aklımda sen daha iyi bilirsin sarji 1.5 gün göturse 4 5 saat ekran süresi alsam yeter bana:)
Adam kernel ve Wanamlite rom arkadaşım

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Yükleyeceğin rom hangi sürüm ise talimatlarına uymalısın.

pekala.omega nasıldır acaba ayrıca arrow romun v8 sürümü 4.2.2 olduğu için onu yükle daha fazla ekran süresi alırsın demiştiler

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pekala.omega nasıldır acaba ayrıca arrow romun v8 sürümü 4.2.2 olduğu için onu yükle daha fazla ekran süresi alırsın demiştiler
Omega takımıda başarılı romlar çıkartıyor ancak şarj süreleri nominal .Arrow son zamanlarda takip etmedim ancak güncel versiyonlarını yok gibi.En güncel şu an Wanamlite

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Omega takımıda başarılı romlar çıkartıyor ancak şarj süreleri nominal .Arrow son zamanlarda takip etmedim ancak güncel versiyonlarını yok gibi.En güncel şu an Wanamlite

tamam. son olarak wanamlite de watchon olmadığı için vazgeçtim yüklemekten crash rom yüklemeyi düşünüyorum ota desteği de varmış. kernel olarak pil performansı çok iyi kesin yükle dediğin bişey varmı ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam. son olarak wanamlite de watchon olmadığı için vazgeçtim yüklemekten crash rom yüklemeyi düşünüyorum ota desteği de varmış. kernel olarak pil performansı çok iyi kesin yükle dediğin bişey varmı ?
Hayır yok yükleyebilirsin.Sayaç sorunu olmasa eskisi gibi bende rom yükleme detaylarını yayınlarım fakat deneme şansım yok.Denemediğimi anca izlenimlerimle yardımcı oluyorum.Yüklemedeki olumsuz durumlardan bizlerin sorumlu olmadığını bilmeni isterim.
Keyifli Forumlar.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Hayır yok yükleyebilirsin.Sayaç sorunu olmasa eskisi gibi bende rom yükleme detaylarını yayınlarım fakat deneme şansım yok.Denemediğimi anca izlenimlerimle yardımcı oluyorum.Yüklemedeki olumsuz durumlardan bizlerin sorumlu olmadığını bilmeni isterim.
Keyifli Forumlar.

eyvallah sonuçları buraya yazarım iyi forumlar

KD1907

KD1907

Üye
Beyler bişey dicem ben hiç açmadığım halde görev yöneticisine giriyorum google play müzik hep açık oluyor bunun nedeni ne olabilir?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Beyler bişey dicem ben hiç açmadığım halde görev yöneticisine giriyorum google play müzik hep açık oluyor bunun nedeni ne olabilir?

o android 4.3 ün kronik sorunu tum 4.3 sürumlerinde var onu mecbur durdurman lazım ikidebir kendi kendine açılıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
burami

KD1907

KD1907

Üye
Aynen anıl orası

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Onlarin zarari yokki

Anil-D

Anil-D

Üye
Bana sorabilirsin ben sana görüntülü gösteririm :D

ANIL

ANIL

Admin
Konu ile alakasız mesajlar atmayalım arkadaşlar.

Kullanmadığınız uygulamaları devredışı bırakmanızı tavsiye ederim. Ram kullanımını azaltmış olursunuz.

KD1907

KD1907

Üye
Konu ile alakasız mesajlar atmayalım arkadaşlar.

Kullanmadığınız uygulamaları devredışı bırakmanızı tavsiye ederim. Ram kullanımını azaltmış olursunuz.
Ya abi bişey sorucam bu konuyla alakalı. Hani uygulama yöneticisinden google+ hangouts falan gereksiz uygulamaları devre dışı bırakıyoruz ya ne kadar ram boşalıyor ya da ne kadar yer açılıyor telefon belleğinde? Bide telefon hızlanıyor mu?

Üst Alt