Ekran suresinin de ss sini at Anıl
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Simdimi istiyon Genişletmek için tıkla ... Neyse bosver moruk ben yatiyorum hadi iyi geceler hepinize
AnıL-D' Alıntı: Simdimi istiyon Genişletmek için tıkla ... Neyse bosver moruk ben yatiyorum hadi iyi geceler hepinize
Senyor Keş Üye Anıl bana 8 saat ekran süresi alıyorum demiştin keklemisin beni bende 12 saatte 4saat ekran süresi alıyorum
Anıl bana 8 saat ekran süresi alıyorum demiştin keklemisin beni bende 12 saatte 4saat ekran süresi alıyorum
KD1907 Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: Anıl bana 8 saat ekran süresi alıyorum demiştin keklemisin beni bende 12 saatte 4saat ekran süresi alıyorum Genişletmek için tıkla ... 8 saat ekran süresini anca 3310 da alırsın. İmkansız gibi bişey 8 saat ekran süresi :S
Asabi Geliştirici' Alıntı: Anıl bana 8 saat ekran süresi alıyorum demiştin keklemisin beni bende 12 saatte 4saat ekran süresi alıyorum Genişletmek için tıkla ... 8 saat ekran süresini anca 3310 da alırsın. İmkansız gibi bişey 8 saat ekran süresi :S
KD1907 Üye Beyler bişey sorucam 468 mb boş yer var google play den 10 mb lık uygulama indiriyorum (antutu benchmark) yetersiz alan diyo napcam acil yardım
Beyler bişey sorucam 468 mb boş yer var google play den 10 mb lık uygulama indiriyorum (antutu benchmark) yetersiz alan diyo napcam acil yardım