------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Ya abi bişey sorucam bu konuyla alakalı. Hani uygulama yöneticisinden google+ hangouts falan gereksiz uygulamaları devre dışı bırakıyoruz ya ne kadar ram boşalıyor ya da ne kadar yer açılıyor telefon belleğinde? Bide telefon hızlanıyor mu?

Devredışı bırakarak ram kullanımına kendin bakabilirsin. Uygulamalar için fazla ram kalırsa performansa olumlu etkisi olur. Tabi kullandığın bi uygulamalayı boş ram artsın diye durdurmak/kapatmak gereksiz işlem olur. O yüzden hiç kullanmadığın uygulamaları devredışı bırakmalısın.

• Beğen
Tepkiler: KD1907

KD1907

KD1907

Üye
Devredışı bırakarak ram kullanımına kendin bakabilirsin. Uygulamalar için fazla ram kalırsa performansa olumlu etkisi olur. Tabi kullandığın bi uygulamalayı boş ram artsın diye durdurmak/kapatmak gereksiz işlem olur. O yüzden hiç kullanmadığın uygulamaları devredışı bırakmalısın.
Peki teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
KD1907

KD1907

Üye
Beyler bisey sorucam bende 500 mb bos yer var telefon hafızasında ve surekli ustte bi bildirim var. Sey diyo alan yetersiz bazi sistem fonksiyonlari çalışmayabilir diye. Sonra saga dogru kaydiriyorum gitmiyo oraya mihlanmis oylece duruyor. Nasil kaldirabilirim onu ordan bi fikri olan var mi?

Anil-D

Anil-D

Üye
:himm :D nasil yani

KD1907

KD1907

Üye
Bunun gibi yani

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
1 gb bos alan olmasi lazim onun gitmesi icin

Anil-D

Anil-D

Üye
Yani sayilir o bisey degil ben mesaj alamiyosun uyarisi bile aldim

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
yardim ekran kaldi düzelmiyor

KD1907

KD1907

Üye
Yardım ekrani ne ya?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Beyler bisey sorucam bende 500 mb bos yer var telefon hafızasında ve surekli ustte bi bildirim var. Sey diyo alan yetersiz bazi sistem fonksiyonlari çalışmayabilir diye. Sonra saga dogru kaydiriyorum gitmiyo oraya mihlanmis oylece duruyor. Nasil kaldirabilirim onu ordan bi fikri olan var mi?

500 un üzerine cikartirsan hafizayi o uyari kalkar.
Sistemdeki gereksiz dosyalari silen bir uygulama kullanabilirsin hafıza artirmak icin

Anil-D

Anil-D

Üye
Ekran kaldi yaziyor orda ters kaldi

aresbilir

aresbilir

Üye
Arkadaşlar cihazın pil ömrü tamamen doğru şarj etmeyle alakalı son 3 4 gündür dikkat ediyorum cihazı ya tam bitiriyorum ya da yüzde 5 te şarja koyuyorum performansı Bayaa arttı diyebilirim. Önceden 8 saat anca giderdi aynı şeyleri yapıyorum farklı bişey yok şimdi 13 14 saate çıktı :-)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Lütfen yardim

KD1907

KD1907

Üye
Alin size pil ömrü

Anil-D

Anil-D