Senyor Keş
Üye
Ücretli onarim olur tercih senin
hmm kötü sayacı sıfirlasalar bari o zaman ücreti ne olursa olsun veririm
Ücretli onarim olur tercih senin
Sayaci servis sifirlamaz ancak anakart degisimi olursa oda ciddi masraf zatenhmm kötü sayacı sıfirlasalar bari o zaman ücreti ne olursa olsun veririm
Sayaci servis sifirlamaz ancak anakart degisimi olursa oda ciddi masraf zaten
28 -29 saat gidiyor.Hayirdir hayir abi senin hayday oynamasan 16 17 saat yapar heralde
3-4 saatNextman abi kaç saat ekran süresi alıyorsun?
%10-15 Enson ekran görüntüsü almayı unuttuğum vardı onda %3 iken şarja takmıştım.Bu sürelere ulaşmak için ekstra bir çabaya gerek yok sadece cihazı aldığım ilk günden itibaren prosedür dışında şarj etmedim okadar4 saat sonra ekran acikken sarj kaca düşüyor

slm usta hayirli aksamlar.
benim cihaz i9505 4.3 yuklu sayac malum 1 ben terkar 4.2 fu ll firmware ma donsem
brick olma ihtimaline karsi jig aldim tekrar dowland moda girsin diye. 4.2 done bilirsem bu
triangle away la sayaci sifirliya bilirmiyim.
yani sayaci sifirlamak icin hic ugrasmayim. 4.3 4 dosyali full firmware si cikmadi degilmi hic bir yerde goremedim.%10-15 Enson ekran görüntüsü almayı unuttuğum vardı onda %3 iken şarja takmıştım.Bu sürelere ulaşmak için ekstra bir çabaya gerek yok sadece cihazı aldığım ilk günden itibaren prosedür dışında şarj etmedim okadar
Malesef jig ile fuse aşılamıyor bildiğim kadarıyla ayrıca 9505 cihazlarda anakart değişimdede direk 4.3 yüklüyorlarmış Almanyada kuzenim geçen hafta değiştirdi cihazını ondan biliyorum.
Yok cıkmadı cıksada sıfırlamaz.Sayac cihazın 4 ayrı sistem dosyası ile bağlantılı çalışıyor.yani sayaci sifirlamak icin hic ugrasmayim. 4.3 4 dosyali fu ll firmware si cikmadi degilmi hic bir yerde goremedim.