esmeran3
Üye
bencede bekleyiniz nextman beklemek en iyisi demisti
Admin dediyse bi bildiği vardır kesin
bencede bekleyiniz nextman beklemek en iyisi demisti
rusya mk8 e geçiyorum millet
Geçte bizide bilgilendir kardeşim
eyvallah sorun yok 7 dakikada %4 şarj yedi namussiz böyle giderse samsungun musait yerlerine montelemeyi düşünuyorum bataryami

Konu içerisinde mesaj tekrarı yapmayınız
Arkadaşım sizin konuda farkında olmadan sistemin birleştirdiği hariç benim birleştirdiklerim var burada boş yere uyarı yapmıyorum.yapmadık ztn
Arkadaşım sizin konuda farkında olmadan sistemin birleştirdiği hariç benim birleştirdiklerim var burada boş yere uyarı yapmıyorum.
Asabi kardeş nedir son durum
Arkadaşlar bişey sorucam telefonun şarjının daha uzun süre dayanması için yapılacak şeyleri sıralar mısınız lütfen?
Peki bişey daha sorucam telefonu ilk aldığımda yüklemem geren uygulamalar neler ?
Telefon gayet kullanışlı ve güzel bi telefon sana göre almak aptallık olabilir ama ben alıcam. Ayrıca neden aptallık olsunki?bu telefonu eksilerini bile bile almak aptallık olur bence uzak dur
uygulamalar kişisel birşey
Telefon gayet kullanışlı ve güzel bi telefon sana göre almak aptallık olabilir ama ben alıcam. Ayrıca neden aptallık olsunki?
Sen aldırma kardeş kafana yatiyosa al gitsin salla gerisiniTelefon gayet kullanışlı ve güzel bi telefon sana göre almak aptallık olabilir ama ben alıcam. Ayrıca neden aptallık olsunki?
Evet görürüm. Telefonun kötü olduğu fikri sana ait.. Ama telefon gayet güzel hızlı ve kullanışlı.. Valla ben alıcam kullananlar memnun.. Ayrıca en yakın arkadaşımda da bu telefon var ve gayet iyi.. Kendi gözümle gördüğüm şeye inanırım ben.kullanınca görürsün
Evet görürüm. Telefonun kötü olduğu fikri sana ait.. Ama telefon gayet güzel hızlı ve kullanışlı.. Valla ben alıcam kullananlar memnun..