ok dünde bi arkadas 9 saat şarjda bırakmış telefonu daha iyi olmuş pil ömrü bende uyguladım lakin yine fütursuzca somurdu bataryayi birde böyle deneyim bakim bataryamda şişlik falanda yok ama şarj yine deli gibi içiyor servise de yollayamiyorum sayacım 1 çünkü ne yapacağımu şaşırdım
arka kisimda acik calisan seyler varsa kapat birde oyle denebu arada benim şarj aletinden bazen garip garip sesler geliyor genelde %80-90 larda filan şarj olurken oluyor sizde de varmı buu ?
konun baslarinda nextman aciklamisti 9500 ve 9505 arasindaki farklari eskilerden baslarsan bula bilirsin.Arkadaşlar ben şeyi anlamadım ya bu S4 ün işlemci hızında 1,6 GHz 4 çekirdek +1,2 GHz 4 çekirdek.. Ne anlama geliyo bu?
Sayac 1 ise zaten görünmez ki?Aynen bende de gözükmuyor yeni güncelleme
Sayac 1 ise zaten görünmez ki?
evet sd karta her oyun yuklenmiyor yuklenen bir cok oyun var secenekler size kalmis.Bişey daha sorucam S4 ü ilk aldığımız zaman 8-9 GB boş yer oluyomuş. Ben oyun falan yükleyeceğim o yüzden bu hafıza bana yetmez. Şimdi ben SD card alsam istediğim oyun uygulamayı falan yükleyebilir miyim? Bir yerde okumuştum her oyunu yükleyemiyosun SD card a diye..
hocam benim tel samsung s4 ama iyileştirme güncelmmesi yoktur baktım güncelleme cıkmadı 9500
evet daha turkiye 9500 ler icin duzeltme guncellemesi yayinlanmadi. sammobilden takip edebilirsiniz.Aynen bende de gözükmuyor yeni güncelleme
Sayac 1 ise zaten görünmez ki?
eger cihaziniz rootlu degilse guncelllemeri gorunur sayaciniz aktif olsa dahi.Hayır gözükür. sayacın güncellemelerle bi alakasi yok
hangi guncelleme 4.3 mu yoksa onun duzeltme guncellemesimi?güncelleme banada gelmedi arkadaşlar ya ?
hangi oyunu yuklemek istiyorsan indirdigin yerde sorabilirsin sd hafizasimi telefon hafizasimi diye.Ya SD carda hangi oyunları yükleyip yükleyemeyeceğimi nerden öğrenebilirim?
4.3 un duzeltme guncellemesi daha 9500 turkiye dagitilmadi.4.3 zaten şu an telefon onun düzeltme güncellemesi
4.3 un duzeltme guncellemesi daha 9500 turkiye dagitilmadi.
onu bilemiyorum nezamn gelir ama istersen sammobilden takip edebilirsinNe zaman dağıtılacak peki
MK8 rusya sürümünü de denemek lazım tüm hatalar ve stabilizasyon sorunları giderilmiş şarj daha iyi gidiyormuş
root rom atmaya gerek yok
onu bilemiyorum nezamn gelir ama istersen sammobilden takip edebilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresi buyur

MK8 rusya sürümünü de denemek lazım tüm hatalar ve stabilizasyon sorunları giderilmiş şarj daha iyi gidiyormuş
eger baska ulke stock romu yuklerseniz sayaciniz aktif olur diye biliyorum yuklemeden once arastirin nasilsa turkiyede gelir yakin zamandabize gelince kullanalım bizroot rom atmaya gerek yok
rica ederimbize gelince kullanalım bizroot rom atmaya gerek yok
eyvallah teşekkür ettim![]()

bencede bekleyiniz nextman beklemek en iyisi demistiYani kardeşim türkiyeye gelince kullanalım bi hafta geç olsun güç olmasın