------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar merhaba size üç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
1- Ben şu 1.6 GHz 4 çekirdek +1.2 GHz 4 çekirdek olayını anlamadım biri bana anlatabilir mi lütfen?
2- Haftasonu S4 alıcam ama alma falan diyolar. Sebebi ise batarya şişmesi veya şarj ömrü. Sanırım 4.2.2 de şarj ve batarya konusunda bi sorun yokmuş ama 4.3 te çıkmış bu sorunlar. Ama bazıları da güncelle diyolar çünkü bu problem telefonun ilk çıktığı zamanlarda varmış yani şimdi ortadan kalktı diyolar ne diyosunuz güncelleyim mi 4.3 e?
3- Telefonu ilk aldığım zaman ramı temizlemek için ve şarj ömrünü uzatmam için hangi uygulamaları önerirsiniz?

Son düzenleme:

ozcan13

Üye
GT-I9195 kullanıyorum adroid 4.2 yüklü telefonumda 4.3 güncellemesini indiremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
GT-I9195 kullanıyorum adroid 4.2 yüklü telefonumda 4.3 güncellemesini indiremiyorum.
telefonunuz rootlumu? ve csc codunuz nedir.pardon sizin telefonunuz modeline bakmamistim s4 minilere daha 4.3 versiyonu gelmedi normal yukluyemediginiz.

KD1907

KD1907

Üye
Ya biri benim sorduğum sorulara da cevap verebilir mi lütfen çok önemli çünkü 1-2 gün sonra bu telefonu alıcam.

.caner.

.caner.

Üye
1- Ben şu 1.6 GHz 4 çekirdek +1.2 GHz 4 çekirdek olayını anlamadım biri bana anlatabilir mi lütfen?
Cevap= Telefon kullanamadığın zamanlarda 1.2 4 çekirdeği kullanıyor, şarj tasarrufu sağlıyor. Uygulamalarda ise 1.6 4 çekirdeği kullanıyor.
2- Haftasonu S4 alıcam ama alma falan diyolar. Sebebi ise batarya şişmesi veya şarj ömrü. Sanırım 4.2.2 de şarj ve batarya konusunda bi sorun yokmuş ama 4.3 te çıkmış bu sorunlar. Ama bazıları da güncelle diyolar çünkü bu problem telefonun ilk çıktığı zamanlarda varmış yani şimdi ortadan kalktı diyolar ne diyosunuz güncelleyim mi 4.3 e?
Cevap=Muhtemelen 4.3 gelir zaten.
3- Telefonu ilk aldığım zaman ramı yükseltmek veya temizlemek için ve şarj ömrünü uzatmam için hang uygulamaları önerirsiniz?
Cevap=Rami yükseltmek?? Temizlemek için Clean Master ideal, şarj için Greenify yükleyebilirsin.(Root gerektirir)

KD1907

KD1907

Üye
Cevap= Telefon kullanamadığın zamanlarda 1.2 4 çekirdeği kullanıyor, şarj tasarrufu sağlıyor. Uygulamalarda ise 1.6 4 çekirdeği kullanıyor.
Cevap=Muhtemelen 4.3 gelir zaten.
3- Telefonu ilk aldığım zaman ramı yükseltmek veya temizlemek için ve şarj ömrünü uzatmam için hang uygulamaları önerirsiniz?
Cevap=Rami yükseltmek?? Temizlemek için Clean Master ideal, şarj için Greenify yükleyebilirsin.(Root gerektirir)
Aynen ya rami yükseltmek nedir :D Cevabın için saol ama bişeye takıldım ben.. Uygulamalarda sadece 1.6 4 çekirdek kullanıyosa bu böyle bi telefon için çok yavaş.. Ama oyunlarda falan kasma yapmıyomuş öyle diyolar.. Ne diyosunuz?

Son düzenleme:
.caner.

.caner.

Üye
Aynen ya rami yükseltmek nedir :Dd Cevabın için saol ama bişeye takıldım ben.. Uygulamalarda sadece 1.6 4 çekirdek kullanıyosa bu böyle bi telefon için çok yavaş.. Ama oyunlarda falan kasma yapmıyomuş öyle diyolar.. Ne diyosunuz?
Neden yavaş ? Bilmem herseyde kasıyor :D :D Zaten telefonu aldıktan 1 ay sonra oyun oynamazsin cok sıkar :D

.caner.

.caner.

Üye
E hani bu telefon samsung amiral gemisiydi? Piyasanın en iddialı telefonuydu? Ama kullanan kişiye de bağlı olabilir mesela?
Amiral gemisi evet, piyasanın en iddialisi Şuan I5s bence. 3 tane Galaxy s4 telefonda
Gta Vice City
NFS Most Wanted
Gangstar Vegas
Ve daha birçok popüler oyunda kasmadan oynayamadim.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
KD1907

KD1907

Üye
Amiral gemisi evet, piyasanın en iddialisi Şuan I5s bence. 3 tane Galaxy s4 telefonda
Gta Vice City
NFS Most Wanted
Gangstar Vegas
Ve daha birçok popüler oyunda kasmadan oynayamadim.
Off yine soğudum S4 ten.. Tam alıcam diyorum bi sorunu çıkıyor telefonun.. Kağıt üzerinde S4 iPhone 5S i ezip geçiyor ama normalde iPhoneye daha iyi diyolar ve ben bunu anlayamıyorum işte...

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Off yine soğudum S4 ten.. Tam alıcam diyorum bi sorunu çıkıyor telefonun.. Kağıt üzerinde S4 iPhone 5S i ezip geçiyor ama normalde iPhoneye daha iyi diyolar ve ben bunu anlayamıyorum işte...
Ben seni engellemiyorum, hangisini istiyorsan onu al sonra aklın diğerinde kalmasın.

KD1907

KD1907

Üye
Ben seni engellemiyorum, hangisini istiyorsan onu al sonra aklın diğerinde kalmasın.
Valla LG G2 ve S4 arasında gidip geliyorum.. G2 daha iyi biliyorum hemde aynı fiyattalar ama nedense S4 alasım geliyor.. Of ya gerçekten çok kararsız kaldım...Arkadaşlar bişey sorucam. S4 alıcam ama samsung hafızanın 7 gb ını alıyo yani geriye 9 gb kalıyo ve bu benin için çok az.. Bu yüzden sd card almayı düşünüyorum. Ya 8 gb ya da 16 gb alıcam ama fiyatlarını bilmiyorum ne kadardır acaba yardım edebilecek olan var mı acilen?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
enver_techno

enver_techno

Üye
8 gb 15 lira felan

bombacl

bombacl

Üye
bazı kullanıcılar çok acmasızca eleştiriyor gta sa bile yükledim full oynadım en ufak bile kasma yapmadı aynı s4 ü mü kullanıyoruz acaba ?
tek sorunu var oda şu rehber açılma mevzusu 2 3 sn kadar geç açılıyorki o telefondan değil samsungun ara yüzünden donanımsal olarak hiçbir sorun yaşamadım(batarya şişmesi hariç onuda samsung kabul etti zaten made in china yazan pillerin %80 de yaşanıyor) şimdi baktığınız zaman piyasada en baba renk derinliğine sahip 2gb rami 4 (8) çekirdekli bir telefon sizce donma yapar mı ? eğer virüs yemişse illegal programlardan veya yükteyken ram oyun açarsanız hangi telefon kasmaz.
gönül rahatlıyla alın güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Sciondar, cardanadam ve KD1907
KD1907

KD1907

Üye
bazı kullanıcılar çok acmasızca eleştiriyor gta sa bile yükledim fu ll oynadım en ufak bile kasma yapmadı aynı s4 ü mü kullanıyoruz acaba ?
tek sorunu var oda şu rehber açılma mevzusu 2 3 sn kadar geç açılıyorki o telefondan değil samsungun ara yüzünden donanımsal olarak hiçbir sorun yaşamadım(batarya şişmesi hariç onuda samsung kabul etti zaten made in china yazan pillerin %80 de yaşanıyor) şimdi baktığınız zaman piyasada en baba renk derinliğine sahip 2gb rami 4 (8) çekirdekli bir telefon sizce donma yapar mı ? eğer virüs yemişse illegal programlardan veya yükteyken ram oyun açarsanız hangi telefon kasmaz.
gönül rahatlıyla alın güle güle kullanın
Valla içimi rahatlattın kardeş.. Yarın gidip alıcam bu telefonu :) Teşekkürler...

esmeran3

esmeran3

Üye
S4 hangi oyunda kasıyo ?? O kasan oyunu soyleyinde bana bende deneyim cihazda toplam 8 çekirdek var boru değil oyun oynarken 1.6 ya geçiyo bostayken mesajlasirken resim çekerken arama yaparken falan filan 1.2 GHZ oluyo .

Bide kasıyo diyonuz ya rehber kasıyo ondan başka bahanenizde yok zaten ! Ne işsizler var ya sanki para alıyorlar ! Elestirince

• Beğen
Tepkiler: KD1907

Üst Alt