------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

tyasin46

tyasin46

Üye
o zaman en mantıklısı 4.2 de kalmak 4.4 çıkana kadar beklemek...

KD1907

KD1907

Üye
eskbxl

eskbxl

Üye
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
dedigimi yaptiginizda bataryaniz yaklasik olarak yuzde bes olarak dusmesi normal bu kalibrasyon
o gosterilen yuzdeyi dogru gostermesi icin bataryanin dolu olmasi lazim degil yuzde onun altinda olmasin yeter.

ok peki mesela benim sarj şuan 75 şimdi kalibre uygulasam direk şarja takip fullemeli miyim? yoksa sonuna kadar bitireyimmi?

eskbxl

eskbxl

Üye
ok peki mesela benim sarj şuan 75 şimdi kalibre uygulasam direk şarja takip fullemeli miyim? yoksa sonuna kadar bitireyimmi?
eger kodla yapacaksan hic biri gerekmiyor.
bir diyer yontemde telefonu acikken tam sarj edip kaptiyorsun tekrar tam saj ediyorsun bu islemi bir daha yapiyorsun.
yani iki kere acikken tam dolduruyorsun ikikerede kapaliyken tam sarj edip normal kullanmaya basliyorsun.
istedigin yontemle yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
eger kodla yapacaksan hic biri gerekmiyor.
bir diyer yontemde telefonu acikken tam sarj edip kaptiyorsun tekrar tam saj ediyorsun bu islemi bir daha yapiyorsun.
yani iki kere acikken tam dolduruyorsun ikikerede kapaliyken tam sarj edip normal kullanmaya basliyorsun.
istedigin yontemle yapabilirsin.

hangi yöntem daha etkili olur acana ben şimdi kodu yaptım şarj %69dan 61e düştü şimdi ne zaman sarja takip fullemem lazim?

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
hangi yöntem daha etkili olur acana ben şimdi kodu yaptım şarj %69dan 61e düştü şimdi ne zaman sarja takip fullemem lazim?
gerek yok hic birseye normal kullanabilirsin mumkun oldugu kadar bataryani tam bitirip tam doldur.

eskbxl

eskbxl

Üye
daha iyi olur

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
ok dünde bi arkadas 9 saat şarjda bırakmış telefonu daha iyi olmuş pil ömrü bende uyguladım lakin yine fütursuzca somurdu bataryayi birde böyle deneyim bakim bataryamda şişlik falanda yok ama şarj yine deli gibi içiyor servise de yollayamiyorum sayacım 1 çünkü ne yapacağımu şaşırdım

yaso57

Üye
Beyler herkes 10 saat 9 saat sarjda biraktim d3miste telefonun sarji dolunca elektirigi kesiyo sarjda biraksan nolur 10 saat

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bu arada benim şarj aletinden bazen garip garip sesler geliyor genelde %80-90 larda filan şarj olurken oluyor sizde de varmı buu ?

eminde

eminde

Üye
Arkadaşlar farklı bi forumda 133 mb lık iyileştirme güncellemisi aldığını söyleyen yorumlar var sizin de gözünüze çarptımı

Üst Alt